Now Reading
Lavinia lanseaza single-ul „Plangi, fata”, in colaborare cu Mihai Chitu

Lavinia lanseaza single-ul „Plangi, fata”, in colaborare cu Mihai Chitu

De fericire sau nu, „Plangi, fata… daca-ti vine” este mesajul pe care Lavinia Pirva il lanseaza acum in luna iubirii, featuring Mihai Chitu.

Fiecare dintre noi a trecut la un moment dat prin situatii in care si-a tinut lacrimile pentru a parea puternic. Lavinia si Mihai Chitu vin cu un imn al tuturor celor care s-au abtinut, indemandu-i sa fie puternici. Lacrimile nu inseamna ca esti slab, ci inseamna ca iti accepti sentimentele. Piesa este un schimb de replici intre doua persoane ce s-au despartit si neintelegerile care au fost intre cei doi, din timp relatiei.

Este o piesa a carei text imi apartine. M-a inspirat o prietena intr-o seara, stand la o cana cu ceai ?i povestindu-mi lucruri pe care candva le-am simtit pe pielea mea.”, declara Lavinia.

Piesa „Plangi, fata” este compusa de catre Dorian Oswin, Lavinia Banica, Mihai Gruia, Ciprian Stangaciu, Nicoleta Darabana (Dara) si Mihai Chitu. Pentru videoclip, Lavinia si Mihai Chitu au lucrat cu regizorul Silviu Mindroc si surprinde doi fosti iubiti si momente in care acestia traiau povestea lor de dragoste. In clip, apar cadre superbe cu centrul vechi din Bucresti.

Lavinia este o prezenta constanta pe piata muzicala inca din 2003. De-a lungul timpului, frumoasa artista a lansat piese in limba engleza, romana, dar si spaniola, dintre care :”Replica de cinema”, „Honey Boy”, „Dragoste cu imprumut” sau „Aroma Del Amor. Anul ce tocmai a inceput va fi un an aglomerat pentru Lavinia, are multe proiecte muzicale in derulare si se pregateste sa devina pentru prima data mama.

See Also

Mihai Chitu este unul dintre marii castigatori de la Vocea Romaniei, castigand trofeul in anul 2013, iar de atunci a scos multe piese, printre care si colaborari cu Elena Ionescu, Mellina si multi altii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top