Now Reading
Fall In Love Festival 2019 la Palatul Mogosoaia

Fall In Love Festival 2019 la Palatul Mogosoaia

Prima editie Fall in Love Festival 2019 are loc in perioada 31 august – 1 septembrie la Palatul Mogosoaia. Liam Gallagher, Disclosure DJ set, Kaiser Chiefs, Kovacs sunt primii artisti internationali confirmati. Lor li se adauga si primul val de artisti romani: Suie Paparude, The Mono Jacks, Jurjak si FiRMA.
Biletele se gasesc aici, iar pretul earlybird este de 129 lei.
Cei indragostiti de muzica si de vibe-urile pline de energie ale verii, pot marca incheierea sezonului prin participarea la cel dintai festival al toamnei: Fall in Love, locul in care se pot indragosti de sound-urile muzicienilor straini si romani, de natura in care vor dansa pe ritmurile unora dintre cele mai cunoscute hit-uri, de peisajul plin de poveste al domeniului uneia dintre cele mai importante cladiri istorice din Romania – Palatul Mogosoaia.
Pe durata celor doua zile ale evenimentului petrecute la minunatul domeniu Mogosoaia, participantii se vor bucura de artistii si Dj-i care vor urca pe scenele festivalului, dar si de o serie de activitati alternative, precum: instalatii de arta si multimedia, jocuri, photo cornere inedite, spatii de relaxare in natura, plimbari pe marginea lacului, picnic pe pajistile domeniului, plimbari si sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale si culinare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top