Now Reading
Gabriel M lanseaza „Faith”, in colaborare cu Tobi Ibitoye

Gabriel M lanseaza „Faith”, in colaborare cu Tobi Ibitoye

Unul dintre cei mai cunoscuti DJ din cluburile romanesti debuteaza astazi cu single-ul „Faith”, in colaborare cu Tobi Ibitoye.
Productiile lui Gabriel M reprezinta o uniune dintre diverse instrumente, groove electro si emotii poetice ce au ca scop crearea unei legaturi puternice intre artist si ascultator.
Gabriel M si-a inceput relatia cu muzica inca de la 13 ani, cand si-a cumparat prima consola, reusind intr-un timp foarte scurt sa devina DJ-ul rezident in cluburile din Oradea. Talentul sau a fost remarcat rapid si de altii, fiind invitat ca DJ rezident pe litoral 2 ani la rand, obtinand mai apoi pozitia de DJ in unul dintre cele mai cunoscute cluburi din orasul sau natal.
Totodata, Gabriel este un colaborator constat Dance FM, prin intermediul podcastului sau saptamanal – Gabriel M – dar si ca realizator al emisiunii Top 20, alaturi de Marius Onuc.
A colaborat cu Andre Rizo pentru piesa „Canto e Eleggua”, iar „Addictions”, lansata independent de acesta, a fost una dintre cele mai ascultate piese din cluburile romanesti in 2018.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top