Now Reading
Ei sunt castigatorii celei de-a doua semifinale Eurovision Romania!

Ei sunt castigatorii celei de-a doua semifinale Eurovision Romania!

Juriul national si publicul au decis, duminica seara, la Arad, castigatorii show-ului care a incheiat seria semifinalelor Selectiei Nationale.

D A I N A – Letitia Moisescu & Sensibil Balkan, Dear Father – Laura Bretan, On a Sunday – Ester Peony, Renegades – Linda Teodosiu si Right Now – Olivier Kaye sunt piesele calificate de juriu in marea finala Eurovision Romania 2019. Alaturi de acestea, publicul a trimis in finala, prin televot, piesa Your journey, interpretata de Aldo Blaga.

Show-ul a fost prezentat de Aurelian Temisan si Ilinca Avram, gazdele actualei editii a Selectiei Nationale.

Show-ul, transmis in direct la TVR 1, TVR HD, TVR Interna?ional, TVR Moldova si TVR+, a fost deschis de trupa Unique Dance Studio, care a adus in Sala Polivalenta Victoria, din Arad, spectacolul tineretii pe ritmuri de hip-hop.

La randul lor, Alessandro Canino ft Hit Italy au ridicat publicul in picioare cu un recital plin de emotie si forta, din care nu au lipsit piesa care i-a adus recunoasterea internationala – „Brutta”, nici slagarul „Daca pleci”, devenit „Vai da lei” in interpretarea artistului italian.

See Also

Alaturi de castigatorii semifinalei de la Arad, pentru un loc pe scena concursului international vor concura, in ultimul act al Selectiei Nationale, piesele calificate din prima semifinala, organizata la Iasi: Army Of Love – Bella Santiago, Destin – Trooper, Skyscraper – Teodora Dinu, We Are The Ones – Claudiu Mirea, Without You (Sin Ti) – Dya & Lucian Colareza si Underground – Vaida.

Selectia Nationala se va incheia cu Marea Finala, care va avea loc duminica, 17 februarie, in Bucuresti. In ultimul act al competitiei, juriul semifinalelor va preda stafeta juriului international, care va alege, alaturi de public, reprezentantul Romaniei in faza internationala a Eurovision. Spectacolul va fi transmis in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova si TVR+.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top