Now Reading
Castigatori ai Eurovision Song Contest si Cerbul de Aur sustin recitaluri la finala Selectiei Nationale

Castigatori ai Eurovision Song Contest si Cerbul de Aur sustin recitaluri la finala Selectiei Nationale

Castigatorii vin alaturi de castigatori! Emmelie de Forest, laureata Eurovision Song Contest 2013 si Inis Neziri, distinsa cu Marele Trofeu al Festivalului International Cerbul de Aur 2018, urca pe scena finalei Selectiei Nationale, duminica, 17 februarie.

Alaturi de cei 12 concurenti din Romania si din strainatate, Emmelie de Forest si Inis Neziri vor face un show memorabil la Sala Polivalenta, transmis in direct si in exclusivitate la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD si online, pe TVR+, de la ora 20.30.

Compozitoare si interpreta, Emmelie de Forest a devenit celebra in anul 2013, cand a castigat trofeul Eurovision cu piesa „Only Teardrops”, pe care o va canta si pe scena finalei nationale. Au urmat turnee si sesiuni de inregistrari in mai multe tari, iar in aceasta perioada artista daneza pregateste un nou material discografic.

Spre deosebire de Inis, care vine dupa experienta brasoveana a Cerbului de Aur, Emmelie de Forest este la prima vizita in tara noastra: „Invitatia de a urca pe scena Selectiei Nationale ma onoreaza. Duminica voi cânta pentru prima data in tara voastra, asa ca astept cu nerabdare sa intru in atmosfera boema a micului Paris”, declara castigatoarea Eurovision Song Contest 2013. „Publicul din Romania este extraordinar si sunt convinsa ca va aprecia recitalul pe care l-am pregatit pentru acest show”, a punctat artista daneza.

See Also

La randul ei, Inis Neziri marturiseste ca „dupa experienta fabuloasa de la Cerbul de Aur, am primit cu bucurie propunerea echipei TVR de a canta pe scena Eurovision Romania. Revin cu mare placere in tara voastra, unde ma voi reintalni cu profesionistii pe care i-am cunoscut la Brasov, pentru un nou proiect important in cariera mea”.
Tanara artista albaneza nu este la prima experienta Eurovision, participand, la doar 16 ani, la Festivali I Kenges – selectia nationala din Albania – cu melodia compozitie proprie „Piedestal”.

Doar 12 piese au ramas in cursa pentru a reprezenta Romania la Eurovision: D A I N A – Letitia Moisescu & Sensibil Balkan, Dear Father – Laura Bretan, On a Sunday – Ester Peony, Renegades – Linda Teodosiu, Right Now – Olivier Kaye, Your journey – Aldo Blaga, Army Of Love – Bella Santiago, Destin – Trooper, Skyscraper – Teodora Dinu, We Are The Ones – Claudiu Mirea, Without You (Sin Ti) – Dya & Lucian Colareza si Underground – Vaida.
Finala Selectiei Nationale va avea loc duminica, la Sala Polivalenta din Bucuresti, cand vom afla cine isi va implini visul de a reprezenta Romania la Eurovision 2019!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top