Now Reading
Stefan Banica lanseaza un nou single cu videoclip: “Pana la cer”

Stefan Banica lanseaza un nou single cu videoclip: “Pana la cer”

Stefan Banica lanseaza un nou single cu videoclip: “Pana la cer”. In videoclip, rolul lui Stefan Banica din perioada adolescentei este jucat chiar de baiatul artistului, Radu-Stefan Banica.
Single-ul “Pana la cer” este compus de Stefan Banica (muzica si versuri) si este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor – „Picat din Luna” – din cariera impresionanta a lui Stefan Banica.
Pentru vanzarile albumului „Picat din Luna”, Stefan Banica a primit Discul de Aur in cadrul concertelor de Craciun de la Sala Palatului, in decembrie 2018.
Povestea cantecului “Pana la cer” e inspirata dintr-o intamplare reala, pe care am trait-o in adolescenta, iar actorul care ma joaca pe mine in videoclip, la varsta de atunci, nu este altul decat fiul meu, Radu-Stefan, de care sunt mandru, pentru ca s-a descurcat excelent. E emotionant pentru noi si ma bucur ca am filmat acest clip impreuna. Radu-Stefan apare in videoclip alaturi de o colega de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fata foarte talentata. Sper sa va placa piesa si videoclipul.”– a declarat Stefan Banica.
Videoclipul piesei „Pana la cer” poate fi urmarit aici

Noul single, “Pana la cer”, se va regasi in playlist-ul concertelor “Te iubesc, femeie!”, pe care Stefan Banica le va sustine in luna martie, cu ocazia Zilei Femeii:

See Also

3 martie – TIMISOARA (Sala Sporturilor „Constantin Jude”, ora 19)
5 martie – CONSTANTA (Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19:30)
7 martie – BUCURESTI (Circul Metropolitan Bucuresti, ora 19:30).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top