Now Reading
Jean Gavril si Geneva lanseaza „Oh, Ramona”, single extras de pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume

Jean Gavril si Geneva lanseaza „Oh, Ramona”, single extras de pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume

Jean Gavril si Geneva colaboreaza pentru coloana sonora a filmului “Oh, Ramona!”.
“Oh, Ramona!” urmareste transformarea lui Andrei dintr-un adolescent intr-un adult care-si traieste candid si autoironic prima poveste de dragoste, inocenta si neimpartasita, in alternanta cu a doua poveste, intensa si nebuneasca, incapabil sa faca o alegere. „Oh, Ramona!” este rescrierea cinematografica a cartii lui Andrei Ciobanu, „Suge-o, Ramona!”.

Cel mai bun exemplu de spontaneitate la studio, cand incepi o idee obisnuita pentru tine, ca apoi sa ajunga pe coloana sonora a unui film. Angus a venit cu riff-ul, Serban cu groove-ul rapid si in 15 minute am scris refrenul. Geneva a scris partea de rap, ca mai apoi sa dansam ca nebunii pe ea inca 30 de minute, cat asteptam raspuns de la Cristina Iacob (regizorul filmului «Oh, Ramona!»). Cristina a zis ca trailerul este deja lansat, dar piesa e prea buna ca sa fie lasata pe dinafara. Restul e istorie.” – Jean Gavril

Un mix intre stilul rock ce l-a f?cut cunoscut pe Jean si influentele rap pe care le aduce Geneva, piesa va putea fi auzita pe genericul filmului ce are premiera astazi, 14 februarie.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top