Now Reading
Jukebox & Bella Santiago lanseaza “Ma intorc zi de zi”

Jukebox & Bella Santiago lanseaza “Ma intorc zi de zi”

Jukebox & Bella Santiago lanseaza single-ul si videoclipul: “Ma intorc zi de zi”. Produsa in studiourile Famous Production, “Ma intorc zi de zi” este o piesa sensibila si emotionanta, despre dragostea care se intoarce, zi de zi, la fel de prezenta si puternica, chiar si in momentele de cumpana.
«Ma intorc zi de zi» este o poveste tandra de dragoste, atat de tandra incat Valentine’s Day a parut sa fie cea mai buna zi pentru lansare. E o poveste pe care multi dintre noi au trait-o in relatia de cuplu, atunci cand unul isi pierde «busola» si rataceste in deriva, iar celalalt ii aminteste cu drag ca lucrurile care va unesc sunt mai importante decat cele care va despart. «Ma intorc zi de zi» este prima colaborare cu Famous Production, iar clipul a fost regizat de catre Pinhole Media, un nume nou pe piata realizatorilor de videoclipuri muzicale, format din profesionisti cu experienta bogata in film si media”, declara Alex Vasilache.
Melodia este foarte frumoasa si perfecta pentru cei indragostiti, pentru cupluri. Este o poveste de iubire si, in acelasi timp, o lectie – daca iubesti foarte mult o persoana, sa ii arati tot timpul acest lucru, sa fii recunoscator si fericit, sa o pretuiesti cand este langa tine, nu atunci cand (poate) o pierzi”, adauga Bella Santiago.
Videoclipul reda povestea a doi indragostiti, inchisi in acelasi univers, in care armonia, dar si regretul din viata celor doi sunt in plan principal.
Jukebox & Bella Santiago canta impreuna de peste 2 ani si au lansat impreuna alte 3 single-uri: “Vocea ta”, “Auzi cum bate” si “Sugar gumalaw”. Cu 20 ani de activitate pe piata muzicala din Romania, 2000 concerte, 3 albume si multe alte single-uri, Jukebox a lansat in 2018 piesele “Am ce nu am” si “Absenta ta”.
Castigatoarea X Factor Romania 2018, Bella Santiago a lansat la inceputul acestui an “Army of love”, piesa calificata in finala Selectiei Nationale Eurovision 2019 care va avea loc pe 17 februarie la Sala Polivalenta.
Pentru anul 2019, Jukebox si Bella Santiago pregatesc noi proiecte muzicale, concerte, piese si videoclipuri, iar pe 8 martie ii puteti vedea Live la concertul “Love the girls” de la Hard Rock Café Bucharest.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top