Acum citește
Colaborarea inceputului de an: Morandi si Burak Yeter lanseaza remix-ul hitului „Kalinka”

Colaborarea inceputului de an: Morandi si Burak Yeter lanseaza remix-ul hitului „Kalinka”

Morandi a revenit in forta: Kalinka are peste 40.000.000 de vizualizari pe YouTube, sute de mii de stream-uri pe platformele digitale si este difuzata pe numeroase radiouri sau televiziuni muzicale la nivel mondial.

Romania, Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croatia, Germania, Ungaria, Israel, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka si Emiratele Arabe Unite sunt tarile in care piesa “Kalinka” este una dintre cele mai ascultate melodii, datorita atat difuzarilor radio si tv, cat si a prezentei pe primele locuri pe Shazam si in topurile Apple Music, iTunes, Spotify.

Binecunoscutul DJ Burak Yeter a fost cucerit de piesa de la primul play si a realizat un remix #Kalinka. DJ-ul a facut furori in toata lumea cu piese precum Tuesday ft. Danelle Sandoval sau My Life Is Going On ft. Cecilia Krull, piesa de pe soundtrack-ul serialului-hit La Casa de Papel.

Pe retelele de socializare Kalinka a creat o adevarata frenezie, in special pe Instagram, unde mii de tineri au postat coregrafii si dance challenge-uri pe ritmul piesei. Dar nu doar ascultatorii au fost cuceriti de Kalinka, ci si oamenii din industria muzicala.

Vezi și

Kalinka este produsa de Randi si Marius Moga, refrenul fiind o preluare din celebra piesa ruseasca a compozitorulului Ivan Larionov.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus