Now Reading
Irina Rimes a lansat “Dans”

Irina Rimes a lansat “Dans”

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate artiste din Romania, a lansat cea de-a doua piesa de pe noul album, “Cosmos”.
“Dans” este o coproductie Quantum Music si Global Records. Piesa urmeaza stilul inconfundabil al artistei. Asa cum si-a obisnuit publicul, Irina Rimes isi pune sufletul pe hartie si transmite mesaje puternice prin intemediul muzicii sale, fapt ce il regasim si in “Dans”.
Dans” a fost piesa mea preferata de cand a aparut si pana acum. Am facut-o intr-o joaca impreuna cu Alex Cotoi. Astazi se implineste un an de cand s-a nascut si, ca o coincidenta, in momentul in care scriu acest comunicat, compun pentru a doua oara in studioul in care am compus aceasta piesa, acum un an de zile. E speciala pentru mine din motive profesional-personale, dar nu neaparat datorita mesajului, ci a valorii pe care o are in contextul frumoasei si fructuoasei prietenii cu producatorul meu de suflet, Alex Cotoi”, a declarat artista.
Videoclipul piesei “Dans” a fost realizat de MOPI Studio si NGM Creative. Clipul este o animatie ce subliniaza starea personala in care te retragi in propria minte si iti construiesti lumea ta. In acest videoclip este prezentat un personaj fara identitate ce se afla singur intr-o lume imaginara, in care se regaseste. Desi piesa se refera la un dans in doi, in videoclip este un singur personaj ce se lasa dus de val si se exprima exact asa cum este el, stie ca nimeni nu il vede pentru ca este singur in lumea lui si danseaza cu elinsusi in reflexiile oglinzilor din oras.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top