Now Reading
We Love Retro se intoarce la Bucuresti!

We Love Retro se intoarce la Bucuresti!

Dupa succesul din 2018, We Love Retro revine la Bucuresti in data de 7 septembrie 2019, la Sala Polivalenta unde vor urca pe scena: Coolio, Nana, Rednex, No Mercy, East 17, E-rotic si Dj Quicksilver.
Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena Rap si a cucerit-o cu succesul imens al piesei “Gangsta Paradise”, piesa care s-a vandut in 6 milioane de copii si a ajuns numarul 1 in Billboard in 1995. In 2019, pe 7 septembrie Coolio vine la Bucuresti in cadrul We Love Retro pentru cel mai tare spectacol al sau de pana acum.
Nana, celebrul rapper cu milioane de discuri vandute in intreaga lume si cunoscut pentru hit-urile “Lonely”, “He’s comin”, “Remember the time” si “Free” vine la Bucuresti unde va canta live pentru publicul retro de toate varstele.
Rednex, grupul de artisti suedezi cunoscuti pentru piesa “Cotton Eye Joe” pregateste pentru We Love Retro Bucuresti un show incendiar, gata sa te tina in priza pana la rasarit!
East 17 erau baietii un pic mai cool decat adoratii tuturor fetelor. Grupul a avut un mare succes intre anii 1999- 1999 si a vandut 18 milioane de albume in toata lumea. Piese precum House of love, West End Girls, Let it rain, Stay Another Day, Hold My Body Tight au facut ravagii printre adolescentii acelor vremuri si nu numai.
No Mercy aduce la Bucuresti alaturi de We Love Retro hit-urile “Where do you go”, “My Promise” si “Please Don’t Go”! Solistul trupei a declarat in repetate randuri ca iubeste Romania si abia asteapta sa ne incante cu cele mai memorabile ritmuri!
E-rotic este un duo cunoscut în Europa datorita pieselor “Max, don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed, “Who wants to live forever” si “Love Message”. Mixul lor spectaculos intre stilul pop si dance va putea fi auzit la WE LOVE RETRO Bucuresti.
Dj Quicksilver, unul dintre cei mai renumiti dj-i ai anilor 90, cunoscut pentru piesele “Bellissima”, “Heart of Asia”, “Planet Love” si “Free” te asteapta pe 7 septembrie la We Love Retro Bucuresti.
Accesul la eveniment se va putea face incepand cu ora 20:00!
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top