Now Reading
Experienta Natalia Oreiro la Chisinau | Unforgettable Tour 2019 – Foto & Video

Experienta Natalia Oreiro la Chisinau | Unforgettable Tour 2019 – Foto & Video

Imi amintesc si acum momentele frumoase din copilaria mea, cand lasam teme, joaca, tot, pentru a nu rata niciun episod din “Inger salbatic “. Weekendul ce tocmai a trecut, mai precis, sambata, 16 martie, in Chisinau, am vazut-o in sfarsit în concert pe cea care m-a captivat de cand eram mica, mi-a consolidat pasiunea pentru muzica latino si ale carei piese le stiu pe de rost.
Natalia Oreiro – Nati sau Milagros cum e binecunoscuta dupa numele personajului caruia i-a dat viata, a sustinut la Chisinau primul concert din cadrul noului sau turneu, Unforgettable Tour, iar spectacolul a fost unul la cele mai inalte standarde calitative. Nati e magica! Emana caldura, iubire fata de scena si fata de fani si senzualitate si putere scenica prin toti porii. A cantat piese binecunoscute de pe toate albumele ei, “Natalia Oreiro”, “Turmalina” si “Tu veneno”, piesa “United by love”, cu versuri in limba rusa, dedicata Campionatului Mondial de Fotbal din 2018, ce a avut loc in Rusia, piesele Gildei, readaptate pentru filmul cu acelasi nume, unde Natalia a avut rolul principal si a incheiat show-ul cu mult iubita piesa “Cambio dolor”, coloana sonora a telenovelei ce a facut-o celebra, “Muneca brava – Inger salbatic”.
Concertul a inclus toate ingredientele unui show de calitate : grafica impresionanta, dansatori, costume, pasiune, muzica buna, atmosfera caliente. Am apreciat foarte mult faptul ca la finele show-ului, Natalia si-a facut timp pentru a face poze cu fanii si pentru a da autografe, dar si caldura, cu care a fost primita de publicul moldovean ce a inclus si fani din tari precum Polonia sau Cehia, ce nu contenea sa ii ofere cadouri, flori si multa dragoste.
“Unforgettable tour” va continua in orase din intreaga zona sovietica, ultimul concert fiind programat pentru data de 16 aprilie, la Voronezh.

Va lasam cu un colaj de clipuri video din spectaculosul show al Nataliei Oreiro la Chisinau, dar si cu o galerie foto.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top