Now Reading
Alina Eremia lanseaza piesa „De sticla”, al carei videoclip a fost filmat in Palatul Cesianu – Racovita

Alina Eremia lanseaza piesa „De sticla”, al carei videoclip a fost filmat in Palatul Cesianu – Racovita

„De sticla”, cea mai recenta piesa pe care Alina Eremia o lanseaza astazi, spune povestea unei iubiri intense in care vulnerabilitatea este o arma cu doua taisuri. Artista declara ca a muncit foarte mult pentru acest single, pe care il anunta a fi primul dintr-o serie pregatita pentru acest an.
Videoclipul intregeste povestea cu imagini foarte frumoase, incepand cu cele filmate in Palatul Cesianu – Racovita din Bucuresti si continuand cu alte doua locatii in stil modern, realizand un contrast puternic intre atmosfera de secol al XIX-lea si timpurile prezente. De asemenea, la filmarea videoclipului s-au realizat si efecte speciale pentru secventele cu sticla sparta.
In ultimul timp am reusit sa petrec foarte mult timp in studio asa cum mi-am propus, am scris multe piese si ma bucur ca, in sfarsit, puteti asculta primul single dintr-un calup de piese ce vor fi lansate anul acesta. este o melodie la care am lucrat cu Denis (The Motans), cu Marco si Seba si este ca un closure, in urma unei relatii care te-a consumat, in care unul a iubit mai intens ca celalalt, a fost mai vulnerabil (inima de sticla), iar celalalt a subapreciat-o, nu a stiut sa o protejeze. Videoclipul regizat de NGM Creative amplifica mesajul si surprinde metafora din spatele versurilor. Sa nu va fie frica sa aveti o inima de sticla, pentru ca iubirea sincera repara orice! Enjoy!”, dezvaluie Alina cateva idei transpuse in emotia piesei si a conceperii scenariului pentru videoclip.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top