Now Reading
Cu mult calm, Daddy Yankee ia cu asalt toate clasamentele muzicale

Cu mult calm, Daddy Yankee ia cu asalt toate clasamentele muzicale

La doar sapte saptamani dupa ce a fost lansata, piesa „Con Calma”, a lui Daddy Yankee feat. Snow, scrie istorie si isi revendica titlul de hit international.
„Con Calma” este acum #1 in clasamentele globale Spotify. In Romania, hit-ul lui Daddy Yankee ocupa pozitia a treia in topul saptamanal Spotify, imediat dupa „Sucker” de la Jonas Brothers (#2) si „7 Rings” de la Ariana Grande (#1), pe cand in clasamentul Viral 50, „Con Calma” ocupa pozitia a doua. Pe Apple Music, in clasamentul Top Romania 100, piesa lui Daddy Yankee ocupa locul al treilea.
Printre performantele atinse de „Con Calma”, o piesa cu influente dancehall si reggaetón, se numara si ocuparea primei pozitii in Billboard’s Latin Airplay (pentru trei saptamani la rand) si dominarea clasamentelor Latin Digital Songs.
Hit-ul semnat Daddy Yankee a devenit si cea mai ascultata piesa de pe platforma Deezer (#3 in tara noastra) si este pentru a treia saptamana cel mai vizionat clip de pe YouTube.
In acest moment, „Con Calma” este #1 in clasamentul Billboard Latin Airplay Songs si ocupa prima pozitie in topul pieselor internationale in Monitor Latino.
Prestatia din cadrul „Late Late Show” i-a adus lui Daddy Yankee multe laude, devenind singurul interpret, vorbitor de limba spaniola, care a sustinut un moment in emisiunea lui James Corden.
„Daddy Yankee a reusit sa recreeze atmosfera cluburilor de noapte pe scena The Late Show prin interpretarea vibranta a single-ului .” – Rolling Stone Magazine

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top