Now Reading
AMNA colaboreaza cu Dorian Popa pentru un nou single: „Banii”

AMNA colaboreaza cu Dorian Popa pentru un nou single: „Banii”

Dupa piesa „Nu poti sa ma uiti”, AMNA si Dorian Popa colaboreaza din nou si lanseaza „Banii”, un single care iti ramane intiparit in minte, de la primul refren. Piesa si clipul au un mesaj puternic si aduc la suprafata o problema a societatii de astazi – banii, dar si ignoranta fata de cel mai important lucru de pe Pamant: iubirea.
Sunt deja la a doua colaborare cu Dorian si ma bucur foarte mult ca am lucrat impreuna pentru acest single. Cum i-am trimis piesa, a fost foarte incantat si am stiut ca o sa iasa totul super. Vocile noastre se imbina perfect, am scris cu mare drag la aceasta piesa si ne dorim foarte mult ca publicul sa stie ca banii nu sunt cei mai importanti, iar dragostea conteaza cel mai mult. Toata lumea ar trebui sa inteleaga acest lucru”, declara AMNA.
Ma bucur mult pentru a doua colaborare cu AMNA. La aproape 2 ani de la «Nu poti sa ma uiti», iata ca acum venim cu «Banii». Si nu puteam alege alta zi de lansare decat ziua in care am la Cinema Pro concertul Hatz Show. Speram ca piesa «Banii» sa o urmeze pe prima surioara si sa depaseasca 40 de milioane de vizualizari“, adauga Dorian.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top