Now Reading
Arash feat. Helena – One Night in Dubai

Arash feat. Helena – One Night in Dubai

Producatorul si textierul de origine iraniano-suedeza, Arash, lanseaza cel mai nou single intitulat “One Night in Dubai”, in colaborare cu Helena. Cei doi artisti au mai colaborat in trecut pe hituri precum “Pure Love”, “Broken Angel”, “One Day” si “Dooset Daram”.

“One Night in Dubai” este o piesa unde Arash si Helena isi exprima dragostea pe o linie melodica al carei instrument principal este zurna turceasca. Impreuna cu versurile profunde, acest single este insotit de emotii atat de reale datorita vocii extraordinare a lui Helena.

Arash, multipremiat cu Platina, a fost premiat si cu Aur in mai multe tari europene. Fie ca alege sa cante in limba sa materna, Farsi, pe lansari de top, sau in engleza impreuna cu unele dintre cele mai mari nume din industrie precum Pitbull, Sean Paul, T-Pain, Shaggy si Snoop Dogg, este unul dintre putinii artisti ce au reusit sa lanseze patru albume si peste 30 single-uri care sa pastreze o rata asemanatoare de succes in topurile din intreaga lume. De asemenea, Arash merge deseori in turnee prin Suedia, Rusia, Kazakhstan, Germania, Turcia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii si Asia.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top