Now Reading
Carla’s Dreams continua seria “Nocturn” cu piesa “ITSOVA”

Carla’s Dreams continua seria “Nocturn” cu piesa “ITSOVA”

Carla’s Dreams lanseaza piesa “ITSOVA”, un nou episod din “Nocturn”, o serie inceputa in urma cu cateva luni.
Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Costin Bodea, iar videoclipul filmat si regizat de echipa BRFilms (Roman Burlaca ?i George Secrieru), cei care semneaza toate videoclipurile artistilor.
Inca un episod din noaptea noastra!
Inca un pas spre final!
Finalul? 18 mai RomExpo!
Dar pana atunci…
ITSOVA!
V-am cuprins! ,)
Carla’s Dreams se pregateste de primul mare concert de anvergura, care va avea loc pe 18 mai la Romexpo.
Cel mai recent invitat special care se alatura acestui eveniment este ANTONIA, care a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa “Suna-ma” si va urca pe scena de la Romexpo pentru un super moment.
In cadrul show-ului “Nocturn”, un alt invitat este Mark Stam, artist, dansator, coregraf si compozitor din Republica Moldova care s-a facut deja remarcat pe piata muzicala din Romania prin piesele “Doar noi” in colaborare cu Alina Eremia, superhit-ul “Vina mea” si “Impar”, un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio si #1 pe Shazam.
Primul invitat al show-ului “Nocturn” este Vanotek, DJ si producator roman, cunoscut in Europa de Est, cu show-uri si piese in topurile radio si TV din Rusia, Ucraina, CIS. Cele mai de succes piese ale lui Vanotek “Tell Me Who”, “Back to Me” si “Love is Gone” au atras atentia Ultra Music, renumita casa de discuri din Statele Unite ale Americii.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top