Now Reading
Kazka lanseaza remixul Plakala [R3HAB]

Kazka lanseaza remixul Plakala [R3HAB]

Kazka, trupa ucraineana care e pe val inclusiv la noi in tara, lanseaza un nou remix, Plakala [R3HAB].
Piesa anului, aceasta este distinctia pe care a primit-o „Plakala” din partea M1 Music Awards in 2018! Succesul ei este atestat si de faptul ca a reusit sa intre in Top 200 iTunes si sa fie pe locul I in Shazam Ucraina si pe locul al optulea la nivel mondial. Clipul piesei este urmarit de peste un milion de ori pe zi, iar Kazka a lansat si varianta in limba engleza a acestui fenomen, intitulata Cry. Piesa se regaseste si in primele 20 de pozitii in top Shazam Romania si este in urcare, iar pe YouTube cumuleaza deja 190 de milioane de vizualizari.

Kazka este o trupa ucraineana care interpreteaza muzica u-pop cu elemente electro-folk. De-a lungul timpului, membrii ei s-au remarcat prin arta lor curajoasa, pentru ca ei cred ca frumusetea fiecaruia dintre noi consta in ceea ce ne face unici. Singurul lucru obligatoriu este sa ai incredere in tine, sa iti urmaresti visurile cu pasiune si sa ai in vedere implinirea lor. Cei trei artisti care formeaza Kazka stiu ca miracolele chiar se intampla pentru ca, la urma urmei, insasi aceasta trupa este un vis implinit.

Sasha are un timbru vocal unic. De profesie avocat, ea si-a dorit dintotdeauna sa fie artista.

Dima canta la fluier si si-a descoperit marea pasiune pentru instrumentele de suflat si cele folk la o varsta foarte frageda. La randul lui, cel de-al treilea membru al trupei, Nikita, canta la mai multe instrumente.
Valoarea trupei a fost recunoscuta de-a lungul timpului, iar membrii ei au primit numeroase cuvinte de lauda: “breakthrough of the year”, in 2018, din partea M1 Music Awards si “discovery of the year”, din partea Golden Firebird Music Awards.

See Also

Printre cele mai notabile performante iTunes se numara #1 in Ucraina, Bulgaria, Belarus, Kazakhstan si Rusia, #2 in Moldova si Tajikistan si #19 in Letonia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top