Now Reading
Eleni Foureira colaboreaza cu Snoop Dogg si Kaan in noul videoclip, “Sirens”

Eleni Foureira colaboreaza cu Snoop Dogg si Kaan in noul videoclip, “Sirens”

Multi-talentata Eleni Foureira, regina Eurovision 2018, colaboreaza cu legendarul hip-hoper nominalizat la Grammy, Snoop Dogg, si cu starul urban Kaan, intr-un hit care va cuceri lumea de la prima ascultare!

“Sirens” este un cover al hit-ului mondial “Sweet Dreams” apartinand trupei Eurythmics, lansat in 1983, care a ajuns no1 in clasamentul Billboard. Aceasta este prima data cand duo-ul britanic a dat permisiunea de a schimba aranjamentul cantecului lor iconic, care s-a aflat pe lista “Rolling Stone” a celor mai importante 500 de cantece ale tuturor timpurilor.

Videoclipul impresionant a fost filmat pe doua continente (SUA si Europa), doua orase (Los Angeles si Atena) si sapte locatii, in 68 de ore, cu exceptia orelor calatoriei si a fost regizat de renumitul regizor german, Harris Hodovic, impreuna cu echipa de productie greaca de succes PickCodes. Coregrafia a fost editata de Eddy Morales, care a colaborat cu superstaruri precum Mariah Carey, Justin Timberlake si Janet Jackson. Dansatorii care au participat la filmarea clipului sunt dansatori profesionisti americani, care au fost inclusi in videoclipurile lui Justin Timberlake, Gwen Stefani si Chris Brown.

Intre timp, Eleni Foureira, care a facut toata lumea sa danseze pe ritmurile pieselor sale, “Fuego” si “Tómame”, continua turneul european sold-out, in care a cantat deja in mai mult de 20 de tari.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top