Now Reading
Nicoleta Nuca lanseaza single-ul „Tacerea”, in colaborare cu Vescan

Nicoleta Nuca lanseaza single-ul „Tacerea”, in colaborare cu Vescan

Nicoleta Nuca revine cu single-ul „Tacerea” in colaborare cu Vescan, cu un puternic mesaj de dragoste, alaturi de un videoclip plin de emotie si miscari de dans contemporan.
Piesa „Tacerea” a fost compusa de Dorian Oswin si Anastasia Sandu, versurile sunt semnate de Vescan, Anastasia Sandu si Dorian Oswin, iar productia a fost realizata de Dorian Oswin.
Tacerea a luat nastere in urma unei discutii cu Vescan in care ziceam ca pana acum nu am colaborat si ca ne-ar placea sa lucram impreuna la o piesa! Ne-am vazut la studio la Dorian Oswin, am inregistrat demo-ul, care, in varianta initiala, nu era tocmai ce auziti acum. Apoi, Dorian a lucrat la productie si Anastasia Sandu la versuri si asa a luat nastere piesa “Tacerea”. Este o piesa foarte draga si in care cred mult si sper ca si voi veti avea aceeasi impresie!”, a declarat Nicoleta.
Ma bucur mult ca a sosit timpul pentru “Tacerea”, o apreciez de mult timp pe Nicoleta si mereu am stiut ca vocile noastre se potrivesc perfect, era doar o chestiune de timp. La capitolul feeling, piesa asta are ceva special de la prima nota, am participat cu mare drag la ea alaturi de Nicoleta, Dorian Oswin si Anastasia si, intr-un final, din multe idei a iesit “Tacerea”. Piesa surprinde un moment cu multe semne de intrebare si reprosuri dintr-un cuplu, momentul acela in care cautam vinovati si explicatii si nu rezolvarea problemelor. Una peste alta, sunt foarte incantat de aceasta colaborare si abia astept sa ajunga in casele ?i inimile voastre. Peace and love”, a spus Vescan.
Videoclipul a fost filmat si regizat de SAN si produs de Loops Production.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top