Now Reading
Lora si-a lansat noul album, “Despre demoni si iertare” + VIDEO Interviu Exclusiv

Lora si-a lansat noul album, “Despre demoni si iertare” + VIDEO Interviu Exclusiv

Joi seara, in cadrul unui eveniment privat ce a avut loc in Fratelli Lounge, Lora si-a lansat noul sau album, “Despre demoni si iertare”, o introspectie in cele mai profunde trairi ale artistei si omului Lora. A fost prima lansare din cariera artistei, ce s-a lasat cu un super party, la care au participat prieteni, colaboratori, oameni care au ajutat-o pe Lora in intreg periplul ei artistic de la inceputuri pana in prezent. Printre acestia s-au numarat: Dorian, Randi, Nicole Cherry, Nico, Edward Sanda, Corina Caragea, Cove, Bruce, Ester Peony, Ada si membri ai echipelor Mediapro Music, Zu TV, Pro Tv.
Noul album al Lorei include 13 piese, printre care hiturile “Valul”, “Lume” – la care Lora a colaborat la scriere muzica si text, “Ramas bun”, “Dor sa te ador”, noul single, “Tu si ea”, precum si piese noi, dintre care am remarcat piesa “Imi cer iertare”.
Echipa Star Gossip Magazine a fost invitata si prezenta la acest eveniment, iar cu aceasta ocazie am realizat un interviu exclusiv cu LORA.

REPORTER: Codrutz Moldovan
CAMERA MAN: Alexander Avram

Va lasam pe final cu o galerie foto de la acest eveniment.

See Also

Photo by: Alexander Avram.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top