Now Reading
Ei sunt producatorii romani care l-au impresionat pe Snoop Dogg si i-au produs o piesa!

Ei sunt producatorii romani care l-au impresionat pe Snoop Dogg si i-au produs o piesa!

Saptamana trecuta, Kaan, Snoop Dogg si Eleni Foureira (ocupanta locului 2 la Eurovision 2018), au lansat videoclipul piesei “Sirens”. Interesant este ca pentru orchestratia si productia melodiei, cei trei au lucrat cu echipa de producatori romani de la Tuan Records: Andy Robert, Tudor Fornea si Daniel Alexandrescu.
Am lucrat foarte bine cu Snoop Dogg, Eleni si Kaan. Am avut acel vibe pozitiv si necesar pentru ca piesa sa sune cum trebuie si suntem foarte multumiti de rezultat”, a declarat Andy Robert (Any1).
Faptul ca Snoop Dogg a ales sa lucreze cu noi ne-a surprins putin, insa asta inseamna si o recunoastere a muncii depuse de noi la Tuan Records. Imi place cum au iesit atat piesa, cat si videoclipul, si sunt foarte curios de feedback, “Sirens” fiind o piesa destul de greoaie, insa si comerciala in acelasi timp”, a adaugat Tudor Fornea (Tuan).
“Sirens” este compusa de Fotios Stefos, Annie Lennox, Dave Stewart, Kaan Gulsoy, Drama Queen, Paninos, Ling Fung si Calvin Cordozar Broadus Jr., vocea aditionala apartinand Andreei Vatavu.
Echipa Tuan Records formata din Any1 si Tuan activeaza de ceva vreme in industria muzicala din Romania, lucrand deja cu artisti cunoscuti precum Lora, Connect-r sau Shift.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top