Now Reading
Cea mai vizualizata trupa romaneasca – Fly Project – lanseaza “Mexico”

Cea mai vizualizata trupa romaneasca – Fly Project – lanseaza “Mexico”

Hiturile lor sunt cantate in toata lumea, muzica lor a ajuns virala in China si au peste 1 miliard de vizualizari online.
Fly Project lanseaza un nou single – Mexico – un must-have pentru toate playlisturile de vara.
Mexico este o piesa mult asteptata de publicul nostru, dar si de noi. Suntem foarte curiosi cum vor reactiona oamenii la ea. Nu ne grabim sa lansam piesele, ne dorim ca fiecare sa aiba acel ceva care sa ne reprezinte si care sa ne dea incredere ca este ceea ce trebuiespune Tudor.
“Mexico” este prima lansare a trupei de la hit-ul “Get Wet”, care a adunat zeci de milioane de vizualizari pe Youtube si peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, dar si o continuare a hiturilor internationale “Musica” si “Toca Toca”, cu un mix de engleza si spaniola, cu care Fly Project a cucerit topurile si cluburile din intreaga lume.
Piesele FLY PROJECT au ajuns in cele mai indepartate locuri de pe Pamant, din Siberia pana in America Latina, China sau Laponia, avand fani din toate categoriile si zonele.
Fly Project da startul celor mai tari petreceri si sunt cunoscuti in toata lumea pentru asta, asa ca videoclipul piesei Mexico nu a facut exceptie. Fete sexy, miscari lascive, camere obscure si contraste fluorescente, o petrecere cu aer mexican imaginata de regizorul Alex Ceausu.
Cum intrai in zona in care s-a filmat, inca de pe scari, puteai sa auzi oameni vorbind engleza, spaniola, chineza, franceza. Ne-am bucurat ca si in clip am avut oameni din diverse tari, de diverse rase, pentru ca muzica noastra se asculta peste tot si este pentru toata lumea. Suntem onorati ca e asapovesteste Tudor.
Fly Project este intr-un turneu international care se numeste #WeMakeTheWorldDance si va intra in promovare in aceasta perioada cu Mexico, piesa pe care o lanseaza simultan in toata lumea.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top