Now Reading
Colaborare inedita: Markus Schulz si Smiley alaturi de Paul Damixie lanseaza remixul piesei “The Dreamers”

Colaborare inedita: Markus Schulz si Smiley alaturi de Paul Damixie lanseaza remixul piesei “The Dreamers”

Markus Schulz continua sa uimeasca prin colaborarile sale neasteptate, iar pentru noul sau single acesta a lucrat cu nimeni altul decat Smiley. “The Dreamers” este o piesa prin care cei doi artisti au creat o conexiune instant, datorita background-ului acestora si nu numai, iar remixul creat de Paul Damixie poate fi cu usurinta un imn al festivalurilor internationale de muzica house si trance.
O coproductie Cat Music si Hahaha Production, “The Dreamers” imbina perfect acordurile de chitara si beat-urile uptempo ale lui Markus, vocea inconfundabila a lui Smiley si touch-ul oferit de Paul Damixie. In clipul regizat de Edward Aninaru, Markus Schulz si Smiley se plimba prin desert, cu cel mai cool autobuz al anului.
#TheDreamers este o piesa foarte speciala pentru mine pentru ca atunci cand am scris versurile ne-am gandit la acel sentiment nostalgic despre perioada in care eram tineri si nu aveam nicio grija. Tot ce traiam era un vis. Imi amintesc ca eram visatori si inocenti si nu aveam nimic altceva decat visuri si era indeajuns. Eram fericiti si apreciam lucrurile marunte”, marturiseste Markus Schulz.
E prima mea colaborare pe o piesa trance si ma bucur mult ca e cu Markus Schulz, care e un artist desavarsit-complet si complex. #TheDreamers descrie experientele frumoase, visurile si dorintele traite cu intensitate. Lui Paul i-a placut piesa si l-a inspirat sa faca un remix. A pastrat cat mai mult din original, dar i-a dat un vibe dance, in stilul lui caracteristic”, adauga Smiley.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top