Now Reading
“We will rock you” – spectaculosul musical-fenomen regizat de Razvan Mazilu a avut premiera la Sala Palatului din Bucuresti | GALERIE FOTO

“We will rock you” – spectaculosul musical-fenomen regizat de Razvan Mazilu a avut premiera la Sala Palatului din Bucuresti | GALERIE FOTO

Razvan Mazilu este un fenomen. Prin creativitatea, inspiratia, extravaganta sa artistica si de inalt nivel pentru scena din Romania, ce merita spectacole de prima elita. Noua sa productie, musicalul We Will Rock You s-a jucat la Sala Palatului in datele de 10, 11 si 12 aprilie, spectacol sold-out care a cucerit prin intreaga expresivitate si complexitate artistica, creata de artistii: Loredana – Killer Queen, Galileo Figaro – Lucian Ionescu, Scaramouche – Mara Captaru, Khashoggi – Adrian Nour, Ozzy Osbourne – Ana Bianca Popescu, Britney Spears – Ciprian Teodorescu, Buddy Holly – Razvan Vasilescu / Ionut Burlan, Profesorul – Mihai Muntenita, Marylin Manson – Maria Alexievici, Bruce Springsteen – Luiza Cobori, Mick Jagger – Cristina Danu, Aretha Franklin – Ana Maria Ivan, Katy Perry – Alexa Niculae, Puff Daddy – Silviu Mircescu, Madonna – Radu Mitrea, Jackson Five – Vlad Nicolici, Kylie Minogue – Horea Suciu, Paul Mccartney – Alex Stefanescu, politistii galactici – Traian Maicanescu, George Vasile si dansatorii Emil Rengle, Anais Tomescu si Tiffany Yonashiro.

We Will Rock You Romania este o feerie. Este acel gen de spectacol care demonstreaza ca si in Romania arta poate fi creata la superlativ. Este un omagiu adus in special legendarei trupe Queen si in general artistilor emblematici care au devenit prea repede stele pe cer. Este,probabil, unul dintre importantele spectacole ce il vor distinge si remarca pe regizorul Razvan Mazilu mult timp de acum inainte. Este o munca frumoasa de echipa ce a avut premiera azi la Bucuresti si care va duce povestea mai departe in tara. Este o imbinare intre arte – muzica, dans, teatru, design grafic, design vestimentar. Este un show a la Broadway! Un mesaj despre ce inseamna muzica adevarata in contemporaneitate. Si de aceea nu trebuie ratat! Va va lasa cu un mare zambet pe buze, nostalgie in suflet si un mare asa DA!

Va provoc la un exercitiu de imaginatie: cum credeti ca ar arata viata noastra, doar pentru o zi, fara muzica? Fara instrumente muzicale? Cum ar arata o lume in care ar fi interzis prin lege sa cantam sub dus, macar? E imposibil sa ne imaginam un asemenea cosmar. Ben Elton, autorul scenariului, ne propune o poveste despre iubire si despre puterea eliberatoare a muzicii intr-o lume distopica, in care insasi muzica live a fost confiscata si suprimata. La randul meu, impreuna cu echipa spectacolului, mi-am dorit un show eclectic-postmodern care sa sustina aceasta poveste si mai ales sa reprezinte spiritul muzicii Queen: umor cat cuprinde, ironie si auto-ironie, rock si pop, metal si soft rock, profund si silly, masculin si feminin, androgin, decadenta cyber si kitsch asumat, persiflare a filmelor SF de duzina si omagiu marilor repere Star Wars sau Mad Max, atmosfera Woodstock si Burning Man, costume rock-glam-goth-steam-punk-cyber-boho-mugler-something, erotism si emotie. Multa emotie. Un musical e ca un roller-coaster al emotiilor puternice. Ne-am dorit un spectacol plin de energie speciala, energia unor tineri revoltati care pot darama o lume si reconstrui o alta, poate mai buna. Ne-am dorit un spectacol adus legendarei trupe Queen si tuturor acelora care, prin muzica lor, ne-au facut viata mai frumoasa, mai demna, mai fericita. Farrokh Bulsara ne-a parasit in 1991, Freddie Mercury continua sa ne fascineze si azi“, a declarat regizorul spectacolului, Razvan Mazilu.

Musicalul va porni in curand intr-un turneu prin tara. Iar pe 13 si 14 noiembrie va sustine inca doua reprezentatii la Sala Palatului din Bucuresti.
Detalii pe pagina oficiala de Facebook!

See Also

Va lasam cu o galerie foto de la acest MAGIC eveniment!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top