Now Reading
INNA, Nicoleta Nuca si Irina Rimes au facut show in cadrul galei caritabile Stars 4 Dreams | VIDEO – INTERVIURI

INNA, Nicoleta Nuca si Irina Rimes au facut show in cadrul galei caritabile Stars 4 Dreams | VIDEO – INTERVIURI

Cand e vremea sa facem ceva grandios pentru cei din jur? Exact atunci cand simtim! Pentru ca, pentru micutii de la Fundatia Copii în Dificultate viitorul inseamna AZI. Timpul nu le este cel mai bun prieten, dar prin intermediul Fundatiei poate lua aceasta valenta.
#Stars4Dreams, spectacolul caritabil organizat de Fundatia Copii in Dificultate (CID) ieri, la Sala Palatului, s-a bucurat de acte artistice de inalta calitate si de prezenta a trei dintre cele mai bine cotate artiste din Romania la ora actuala: INNA, Irina Rimes, Nicoleta Nuca, care, alaturi de AVA au raspuns pozitiv invitatiei de a-si completa colectia de fapte bune si au cantat pentru cei peste 100 de copii cu boli incurabile si abandonati, ingrijiti de fundatie. Alaturi de acestea, a performat si trupa de teatru adolescentin Victory of Art.
Evenimentul, organizat pentru generatia de maine, cu sustinerea generatiei de azi, a fost, totodata, un motiv de sarbatoare pentru miile de fapte bune, adunate din milioane de inimi, in 30 de ani de activitate ai Fundatiei CID. Fundatia Copii in dificultate (CID), cea mai veche fundatie de bine din Romania, ii ajuta pe copiii in grija sa conjuge timpul la viitor. In cei 30 de ani de activitate, familia CID si-a unit fortele pentru a darui timp unui numar de 18.000 de copii cu boli incurabile sau abandonati.

Star Gossip Magazine a fost prezent in cadrul acestui eveniment, unde am stat de vorba cu

Nicoleta Nuca

si

Irina Rimes

See Also

Va lasam cu o galerie foto de la acest eveniment.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top