Acum citește
Maine incepe Romanian Fashion Philosophy (RFP), cel mai exclusivist eveniment de moda din tara

Maine incepe Romanian Fashion Philosophy (RFP), cel mai exclusivist eveniment de moda din tara

Romanian Fashion Philosophy (RFP), cel mai exclusivist eveniment de moda din tara, va avea loc in perioada 18-20 Aprilie 2019, la Qreator by Iqos (Aviatorilor 8A). Ajuns la cea de-a sasea editie, RFP va fi transmis in toata lumea prin intermediul partenerului international – Fashion Channel.
Structura celor trei zile de eveniment este urmatoarea:
18 Aprilie – Romanian Fashion Design Talent Competition (RFDTC): 12 dintre cei mai talentati tineri designeri (studenti ai Facultatilor de moda din Romania) vor incerca sa impresioneze juriul format din: Eli Laslean (designer), Razvan Ciobanu (designer), Rita Muresan (designer), Cristina Constantin (Editor Sef Fashion PR), Nausica Mircea (reprezentanta industriei textile) si Marzio Nocera (fondator Fashion Channel). Ocupantii primelor doua locuri vor reprezenta Romania la competitia internationala a tinerilor designeri, iar cel care se va clasa pe pozitia a treia ne va reprezen?a la competitia europeana, gratie protocoalelor semnate de catre organizatorii evenimentului cu omologii lor de la International Young Designers Contest (IYDC) si European Fashion Talent Design Competition (EFDTC).
19 Aprilie – Romanian Fashion Philosophy: Vineri este ziua dedicata brandurilor si designerilor romani. Eli Laslean, cunoscuta ca designerul Primei Doamne a Romaniei – Carmen Iohannis, va deschide ziua cu o colectie smart casual care va fi prezentata, in premiera nationala, la RFP. O alta surpriza a zilei va fi lansarea internationala a unui brand romanesc de ochelari de soare – MIRAZ Eyewear, un produs de lux pentru care proprietarul, Alexandru Stan, ofera garantie pe viata! Nausica Mode, Stefan Musca, Mirela Negut (Chaotic), Tarnava, IE Clothing si Anda Manescu, vor transforma ziua de vineri intr-una perfecta pentru iubitorii de moda.
20 Aprilie – Romanian Fashion Philosophy: Ultima zi de eveniment, sambata, este dedicata designerilor internationali. Creatori de moda si branduri din Italia, Anglia, Olanda, Austria, Rusia, Grecia, Moldova si Jamaica vin la Bucuresti cu cele mai tari colectii ale lor. Amintim doar cativa: Karl Lagerfeld kids, Giesswein, Celebrity Skin, House of Byfield, Armani Junior, Yulia Kosyak, Julie Anne, Little Marc Jacobs, Fendi, sau Burberry Children.
Ziua se va incheia cu o petrecere foarte tare nu doar pentru ca sunt Floriile, dar si pentru a celebra incheierea celei de-a sasea editii a Romanian Fashion Philosophy.
In toate cele trei zile de eveniment, prezentarile vor avea loc din ora in ora, dupa un program care va fi anuntat din timp de organizatori, iar in pauze vor avea loc lansari de produse, activari, degustari, concursuri etc. accentul fiind pus pe networking si socializare. Zona de Pop-Up Store extrem de atractiva (peste zece branduri prezente) ar putea insemna, pentru publicul prezent, o buna ocazie de shopping.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus