Now Reading
Vlad Cristache revine la Teatrul Maria Filotti Braila

Vlad Cristache revine la Teatrul Maria Filotti Braila

De maine , 19 aprilie , ora 10.00 se pun biletele in vanzare pentru premiera spectacolului TRUE WEST –
4 si 5 mai , orele 17.00, ce va avea loc la Teatrul Maria Filotti Braila.
Sam Shepard, genial actor si dramaturg american, un simbol si un exemplu absolut de nonconformism, in peisajul artistic new-yorkez al anilor 80. Sam, rebelul total, fost chelner devenit actor de film, cel care strabate America impreuna cu Bob Dylan, canta intr-o trupa de rock’n’roll, regizeaza filme, scrie scenarii si piese de teatru, peste 50, fiind considerat “cel mai important dramaturg american in viata”, castigator de Premii Pulitzer si Oscar.
True West, cel mai cunoscut text al sau, a generat multe variante in Statele Unite, cu actori celebri, precum: John Malkovich, Gary Sinise, Dennis Quaid, Gary Cole, Bruce Willis, Philip Seymour Hoffman, John C. Reilly ?.a.
Doi frati, Lee ?i Austin, unul vietuind in jungla urbana, la Hollywood, celalalt, vesnic ratacitor prin desert, doua personalitati distincte, situate la extreme, una a vestului salbatic neimblanzit,brutal, dar adevarat, cealalta a vestului salbatic citadin, contrafacut, degradat. Doi frati bantuiti de amintirile unei copilarii apuse, poate nu prea fericita, aflati acum in cautarea unor raspunsuri existentiale: Ce inseamna sa traiesti oare cu adevarat? Mai exista un western adevarat, ca viata?
Doi frati si scenariul vietii lor, unul conflictual, in care ei insisi devin personaje, in cautarea vietii adevarate, a visului american, daca exista asa ceva!
True West, un text viu, antrenant, provocator, Sam Shepard, un cowboy avangardist, indragostit de viata, sub toate aspectele ei. True West, un spectacol de neratat, la TMF!

Traducerea: Vlad Cristache si Silviu Debu
Regia artistica si ilustratia muzicala: Vlad Cristache
Scenografia: Andreea Tecla si Madalina Nicolae
Distributia:
LEE – Emilian Oprea
AUSTIN – Silviu Debu
SAUL AARON – Valentin Terente
MAMA –Mihaela Trofimov

Data premierei : 4, 5 mai , 2019
Durata : 2 h (fara pauza )
Limita de varsta : 16 ani

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top