Now Reading
Laura Cosoi joaca in “Lara”, cel mai popular serial pentru copii si adolescenti

Laura Cosoi joaca in “Lara”, cel mai popular serial pentru copii si adolescenti

Super surpriza pentru fanii serialului “Lara”!
Alaturi de Iuliana Beregoi, fenomenul Generatiei Z, o alta figura puternica se alatura peliculei produsa si distribuita de Mixton Music. Este vorba despre Laura Cosoi, una dintre cele mai active actrite ale momentului. Aceasta va juca in “Lara”, sezonul 2, cel mai de succes proiect romanesc din ultimii ani pentru copii si adolescenti.
In “Lara”, actrita joaca rolul Novei, un personaj cu puteri supranaturale, care va avea un rol foarte important in viata Larei, despre care se va afla in episoadele ce vor urma.
Ne amintim ca “Lara” este un serial – drama, distribuit online, care tine spectatorii cu sufletul la gura si in care, pe alocuri, se regasesc si momente amuzante, menite sa detensioneze atmosfera in care ii plaseaza actiunea. Personajul principal este interpretat de Iuliana Beregoi, pustoaica de 14 ani, cu o activitate in muzica, vlogging si actorie mai ceva ca un artist cu peste 20 de activitate profesionala.
La putin timp de la lansare, primul episod, din al doilea sezon “Lara”, este in tendinte pe Youtube, cu peste 500.000 de vizualizari.
Productia este semnata tot de Mixton Music, pe scenariul scris de Catalin Dascalu, in regia lui Ciprian Iacob.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top