Acum citește
Castigatorul Asia Express sezonul doi, CRBL, a lansat noul videoclip, „Ele vor”

Castigatorul Asia Express sezonul doi, CRBL, a lansat noul videoclip, „Ele vor”

Dupa ce a castigat „Asia Express – Drumul Elefantului“ si amuleta din aur in valoare de 30.000 de euro, CRBL a lansat noul sau videoclip, „Ele vor”, filmat in Dubai. Clipul este filmat de partenerul lui CRBL la Asia Express, Oase. „Pentru cei care nu stiu, el e super pasionat de zona asta de video si de montaj, si nu e pentru prima oara cand colaboram“, a declarat CRBL.
CRBL, pe numele real Eduard Mihail Andreianu, intentioneaza s? investeasca banii castigati in palpitanta competitie in muzica, in timp ce Oase (Ionut Dongo) vrea sa isi deschida un bar. Totodata, in viitorul apropiat, cei doi vor sa isi faca fiecare cate un tatuaj special pentru castigul lor, cu logo-ul „Asia Express“,
Coregraful si cantaretul CRBL, si dansatorul Oase sunt prieteni buni de ani buni, pusi mereu pe glume, dar seriosi atunci cand vine vorba de provocari. Finala i-a dus de la agonie la extaz, iar la sfarsitul unei curse dure au fost invingatorii sezonului doi „Asia Express“, in timp ce Ruby si iubitul ei, Robert, s-au clasat pe locul doi, ajungand la final cu doar trei minute dupa echipa castigatoare.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus