Now Reading
Enrique Iglesias revine in concert, in Romania

Enrique Iglesias revine in concert, in Romania

La 17 ani de la primul sau concert in Romania si la 3 ani de la show-ul sustinut la Romexpo, Enrique Iglesias revine in tara noastra pentru a ne incanta cu cele mai apreciate melodii din vastul sau repertoriu. “All The Hits Live” este turneul ce il aduce pe artist la Cluj-Napoca, setlistul concertului de pe 29 octombrie urmand sa cuprinda astfel hituri precum “I’m a Freak”, “Heartbeat”, “Duele el Corazón”, “Bailamos”, “El Perdedor”, “Tonight (I’m Lovin’ You)”, “Súbeme la Radio”, “Hero”, “El Perdón” si “Bailando”.
Concertul de la Cluj face parte din turneul „All the hits LIVE”, un show gandit sa impresioneze publicul din toate punctele de vedere. Proiectii video, lumini si efecte speciale impresionante vor face ca acest concert sa fie o experienta greu de egalat pentru toti cei prezenti. In cadrul turneului „All the hits LIVE”, Enrique Iglesias a mai sustinut pana acum concerte in Praga, Budapesta, Ljubljana, Oslo, Atena, Copenhaga, Lisabona si Kiev

Bilete la concertul Enrique Iglesias din Cluj-Napoca:
VIP – 359 lei
Categoria 1 – 269 lei
Categoria 2 – 224 lei
Categoria 3 – 179 lei
Categoria 4 – 135 lei

Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latino cu cele mai multe hituri in topul Hot Latin Songs. Nu mai putin de 27 de melodii ale cantaretului, lansate in perioada 2 decembrie 1995 – 27 ianuarie 2018 s-au clasat pe prima pozitie in topul Billboard. De asemenea, Guinness World Records a certificat hitul “Bailando” pentru cea mai lunga stationare in topul Hot Latin Songs, piesa mentinandu-se pe primul loc timp de 41 de saptamani consecutive.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top