Katy Perry s-a alaturat lui Daddy Yankee si Snow in remixul piesei „Con calma”

Daddy Yankee a facut istorie in ianuarie, cand a lansat hitul reggaeton viral, „Con Calma”, care il include pe starul canadian reggae Snow. Rapperul din Toronto a reusit sa revina in Hot 100 pentru prima data in mai mult de 25 de ani, de cand cantecul lui „Informer” din 1992 – inspiratia pentru „Con Calma” al lui Yankee – a fost Number One timp de sapte saptamani consecutive si a devenit cel mai bine cotat cantec reggae in istoria Hot 100.

In timp ce versul de revenire al lui Snow a adus o bomba incantatoare de nostalgie, noul remix ce o include pe Katy Perry aduce rezultate mixte. O intoarcere fermecatoare la zilele dee adolescent? ale artistei, cu versul „Po?i fi visul meu din Puerto Rico / Eu pot fi fata ta din California”, ?i toarna putina spaniol? pentru o m?sur? bun?.

„Con Calma” va continua, f?r? îndoial?, sa isi croiasca drum in varful clasamentelor pe propriul sau merit: melodia a lansat recent propria provocare video – dans si a strans peste 648 de milioane de vizionari pe YouTube.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus