Now Reading
Katy Perry s-a alaturat lui Daddy Yankee si Snow in remixul piesei “Con calma”

Katy Perry s-a alaturat lui Daddy Yankee si Snow in remixul piesei “Con calma”

Daddy Yankee a facut istorie in ianuarie, cand a lansat hitul reggaeton viral, “Con Calma”, care il include pe starul canadian reggae Snow. Rapperul din Toronto a reusit sa revina in Hot 100 pentru prima data in mai mult de 25 de ani, de cand cantecul lui “Informer” din 1992 – inspiratia pentru “Con Calma” al lui Yankee – a fost Number One timp de sapte saptamani consecutive si a devenit cel mai bine cotat cantec reggae in istoria Hot 100.

In timp ce versul de revenire al lui Snow a adus o bomba incantatoare de nostalgie, noul remix ce o include pe Katy Perry aduce rezultate mixte. O intoarcere fermecatoare la zilele dee adolescent? ale artistei, cu versul “Po?i fi visul meu din Puerto Rico / Eu pot fi fata ta din California”, ?i toarna putina spaniol? pentru o m?sur? bun?.

“Con Calma” va continua, f?r? îndoial?, sa isi croiasca drum in varful clasamentelor pe propriul sau merit: melodia a lansat recent propria provocare video – dans si a strans peste 648 de milioane de vizionari pe YouTube.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top