Now Reading
Delia, desemnata “Vedeta anului” de UCMR

Delia, desemnata “Vedeta anului” de UCMR

„Vedeta anului” 2018, aceasta este distinctia pe care Delia o primeste din partea publicatiei „Actualitatea Muzicala”, revista lunara editata de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania (UCMR). Din punctul de vedere al organizatorilor, Delia este artista care a dominat anul 2018 prin turneele, albumele si spectacolele sale grandioase, „Acadelia” fiind mentionat in mod special. De asemenea, reprezentatia ei de pe scena festivalului „Cerbul de aur” a contribuit la primirea acestui premiu. Festivitatea de premiere a revistei Actualitatea Muzicala, ceremonie ajunsa la cea de-a 29-a editie consecutiva, a avut loc miercuri, 24 aprilie, de la 12:00, in Aula Palatului Cantacuzino.

In primul rand sunt onorata, va multumesc foarte mult pentru acest premiu. Sunt foarte emotionata, nu-mi dau seama de ce, cred ca sala e de vina, pentru ca sala asta mie-mi aminteste de auditii, din vremea liceului, cand faceam tot felul de momente muzicale de sfarsit de an. Parintii mei au fost inspirati si m-au dat la un liceu de muzica, am urmat apoi niste pasi naturali si probabil ca de-asta sunt acum aici. Si simt nevoia sa-i aplaud pe parintii mei pentru ca m-au dat la un liceu de muzica. Va multumesc mult inca o data”, a declarat Delia emotionata in timp ce primea distinctia „Vedeta anuluidin partea lui Octavian Ursulescu.

See Also

Un an de succes consacrat, dar si unul al premierelor, asa s-ar putea rezuma 2018 pentru viata artistica a Deliei. „Acadelia”, show-ul impresionant de trei zile de la Sala Palatului, la care au asistat 12.000 de oameni s-a continuat cu primul turneu national din cariera artistei, in nu mai putin de 13 orase. Acelasi show a depasit nu doar granite in ceea ce priveste standardele productiei, ale coregrafiei si ale costumelor, ci a ajuns si la Londra, la sala Indigo, O2 Arena. In plus, Delia a lansat patru piese noi, in care si-a transmis mesajele nonconformist si curajos, asa cum si-a obisnuit fanii. Ele sunt: „Du-te-ma” (peste 10,2 milioane de vizualizari pe YouTube), „Despablito” (peste 38 de milioane de vizualizari pe YouTube si #1 în Trending inca din ziua lansarii), „Acadele” (peste 7,7 milioane de vizualizari pe YouTube) si „Traieste frumos”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top