Now Reading
Paul Wesley – “The Vampire Diaries”- vine in Romania, la Comic Con 2019!

Paul Wesley – “The Vampire Diaries”- vine in Romania, la Comic Con 2019!

Paul Wesley (36 de ani), cunoscut pentru rolul lui Stefan Salvatore din serialul de succes „The Vampire Diaries“, va participa la cea de-a saptea editie East European Comic Con. Actorul de origine poloneza a facut parte din distributia serialului produsa de CW de la lansare si pana la finalul din 2017, alcatuind trio-ul principal care a facut deliciul fanilor din toata lumea, alaturi de Ian Somerhalder (Damon Salvatore) si Nina Dobrev (Elena Gilbert). Mai mult decat atat, Paul s-a ocupat si de regie si productie incepand cu cel de-al cincilea sezon. Abonamentele pentru trei zile sunt disponibile online la pretul de 110 ron pe comic-con.ro si in magazinele Carturesti (via Myticket/ Entertix).
In afara de activitatea sa din „The Vampire Diaries“, Paul Wesley a mai avut aparitii episodice in seriale precum „24“, „CSI“, „Law and Order“ si „The OC“. Wesley nu a stat departe nici de lungmetraje: a jucat in filme ca „Mothers and Daughters“ (alaturi de Susan Sarandon), „The Peaceful Warrior“ (alaturi de Nick Nolte), „The Baytown Outlaws“ (alaturi de Billy Bob Thornton) si „The Late Bloomer“ (unde i-a avut drept colegi de platou pe Brittany Snow si JK Simmons).
Paul Wesley este cel de-al cincilea actor ce va fi prezent anul acesta la East European Comic Con, completand lista invitatilor compusa din Carice von Houten (Melissandre din „Game of Thrones“), Nicholas Brendon (Xander Harris din „Buffy The Vampire Slayer“), Vladimir Furdik (Night King din „Game of Thrones“) si Adam Brown (Ori din „The Hobbit“, Cremble din „Pirates of the Caribbean“).
East European Comic Comic Con va avea loc la Romexpo in perioada 24-26 mai. Pe langa pavilionul B1, anul acesta, in premiera, organizatorii vor folosi si pavilionul central, depasind astfel recordul suprafetei de desfasurare de anul trecut.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top