Now Reading
Lora lanseaza “Imi cer iertare”

Lora lanseaza “Imi cer iertare”

Dupa ce a lansat cel de-al doilea material discografic din cariera solo, Lora prezinta publicului unul dintre single-urile cu cel mai puternic mesaj de pe album – “Imi cer iertare”.

„Cei slabi nu vor putea niciodata sa ierte. Iertarea este calitatea celor puternici.” a spus Mahatma Gandhi. Iertarea este cheia spre libertate, iar Lora este pregatita sa ierte, constienta de faptul ca arta iertarii este stapanita doar de cei puternici. Piesa face parte de pe albumul “Despre demoni si iertare” si aduce cu ea un cumul de sentimente intense si o sinceritate debordanta.

Noul album dezvaluie si logo-ul Lorei – o imagine ravasitoare inspirata de un simbol pe care Lora il desena inca de mica. Aripile reprezinta imaginatia, eliberarea spiritului si libertatea, ?arpele, imprevizibil ?i misterios, simbolizeaza lumina si intunericul, iar inima este chiar chintesenta vietii.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri ca “Ramas bun”, “Ne impotrivim”, “Singuri in doi”, “Cinci”, “Pana in rai” sau “Soare negru”. LORA a lansat in 2018, super hitul “Dor sa te ador”, alaturi de Doddy, piesa ce a adunat pana in prezent peste 65 de milioane de vizionari pe YouTube. La inceputul anului, Lora a lansat cel mai recent single “Tu si ea”, iar in luna aprilie a acestui an artista a lansat noul sau album – “Despre demoni si iertare”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top