Now Reading
Madonna si Maluma – aparitie hot in noul videoclip, “Medellin”

Madonna si Maluma – aparitie hot in noul videoclip, “Medellin”

Pop icon-ul Madonna si cel mai hot artist columbian al momentului, Maluma, au lansat azi videoclipul dedicat colaborarii lor muzicale, “Medellín”. Videoclipul a avut premiera in cadrul MTV Presents Madonna Live & Exclusive, este regizat de Diana Kunst ?i Mau Morgó si o arata pe Madonna intr-o varietate de personaje, inclusiv o instructoare seducatoare de cha cha ce poarta un patch pentru ochi, un costum alb-negru si un bici. Madonna apare, de asemenea, si intr-o rochie albastra, eleganta, ?i o haina de matase, cu pene.

La randul sau, ipostazele lui Maluma sunt foarte sexy, artistul dansand cu Madonna si petrecand alaturi de ea.
Single-ul “Medellín” a avut premiera saptamana trecuta, Maluma exprimandu-si emotiile pe Instagram, precum si cat de recunoscator si onorat a fost sa lucreze cu Madonna.

Este imposibil sa imi tin in frau lacrimile si emotiile dupa ce am ascultat piesa”, a scris cantaretul in varsta de 25 de ani, in limba spaniola. “Nu stiti cat de fericit ma face si ce inseamna acest lucru in viata mea … Merita sa visezi. V-am spus!

Artista pop in varsta de 60 de ani a dezvaluit, de asemenea, planurile pentru noul sau album, Madame X. Intr-o serie de postari, Madonna a explicat ca persoana Madame X este un agent secret care “calatoreste in lume, schimbandu-si identitatea, iubind libertatea si aducand lumina in locuri intunecate “.

Madame X este un instructor Cha Cha, un profesor, seful statului, o menajera, un ecvestru, un prizonier, un student, o mama, un copil, un profesor, o calugarita, un cantaret de cabaret, un sfant si o prostituata, ” a adaugat Madonna. Madame X este al 14-lea album de studio, care va fi lansat la nivel mondial in data de 14 iunie. “Medellín” este prima piesa din cele cinci melodii care vor fi lansate inainte de lansarea LP-ului.

See Also

Intre timp, Madonna si Maluma vor canta pentru prima data live in data de 1 mai, la premiile Billboard Music Awards 2019. Evenimentul muzical va marca prima interpretare live a Madonnei de muzica noua la televizor in mai mult de patru ani. Ea a cantat ultima data la premiile din 2016, pentru un tribut adus lui Prince.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top