Now Reading
Ester Peony va aduce pe scena de la Eurovision 2019 – Tel Aviv unul dintre cele mai spectaculoase show-uri ale Romaniei din ultimii ani | INTERVIURI VIDEO & GALERIE FOTO

Ester Peony va aduce pe scena de la Eurovision 2019 – Tel Aviv unul dintre cele mai spectaculoase show-uri ale Romaniei din ultimii ani | INTERVIURI VIDEO & GALERIE FOTO

Vineri, 3 mai, la sediul TVR, a avut loc conferinta de presa organizata inainte de plecarea in Israel a mandrei reprezentante a Romaniei la Eurovision, Ester Peony.
La conferinta au participat: Ester, insotita de echipa sa: compozitorul piesei, Alexandru Serbu, dansatorii Valentin Cristian Chis – Bruce si Vlad Mircea, backing vocals Antonia Elena Lita, vedeta TVR Liana Stanciu, regizorul show-ului pentru “On a Sunday” – piesa ce se va auzi pe scena de la Tel Aviv, Petre Nastase, si head of delegation, Smaranda Vornicu.
Am aflat ca Ester pleaca cu forte si sperante la nivel ridicat la Tel Aviv, unde show-ul ei va fi reprezentat de lupta dintre trairile sale interioare, in scopul vindecarii si eliberarii. Intreg conceptul show-ului este conturat in jurul acestei idei, de la decoruri, la vestimentatii, si la coregrafii. Vor fi folosite multe efecte speciale inclusiv fum si artificii. Este printre primii ani cand Romania participa la Eurovision cu o tehnica de nivel ridicat si cu un show atat de spectaculos.
Bugetul intregului proiect se ridica la suma de aproximativ o suta de mii de euro.
Ester Peony a marturisit ca are incredere foarte mare in aceasta piesa, primind si un feedback foarte pozitiv atat din partea publicului, cat si a celorlalti participanti, cu care a legat prietenii, in cadrul petrecerilor preliminare Eurovision la care a participat, din Amsterdam si Madrid. De asemenea a declarat ca a fost o onoare pentru ea sa lucreze cu vocal coach Crina Mardare, dar si ca o admira foarte mult pe Delia.
Sefa delegatiei Romaniei la Eurovision, Smaranda Vornicu, a declarat ca se va focusa pe comunitatile de romani din strainatate pentru a castiga popularitate si voturi, dar si ca, in perioada apropiata, Ester urmeaza sa participe la un super proiect genealogic organizat de ESC 2019 sub numele My Heritage, despre care vom afla detalii in zilele urmatoare. De asemenea exista un foarte mare interes pentru reprezentanta noastra din partea site-urilor de specialitate din Israel si a reprezentantilor media la nivel international. Tot in zilele urmatoare, Ester Peony va acorda un important interviu unui important site de turism din Israel unde va prezenta locurile sale preferate din Bucuresti.

Va lasam cu doua interviuri video realizate in cadrul acestei conferinte de presa cu

Ester Peony

si Smaranda Vornicu

See Also

dar si cu o galerie foto.

Romania intra cu numarul 6 in semifinala din 16 mai. Hai, Romania!! Votati 6!! Hai sa votam cu inima!!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top