Now Reading
Ester Peony, la prima aparitie pe scena Eurovision

Ester Peony, la prima aparitie pe scena Eurovision

Emotii mari la Tel Aviv, unde reprezentantii Romaniei au facut primele repetitii pe scena Eurovision 2019. Inca din prima zi, show-ul Romaniei a impresionat prin culoare, efecte, dinamism si forta.
Este o zi pe care nu o voi uita niciodata! Am urcat pentru prima oara pe scena Eurovision, un vis pe care, astazi, mi l-am indeplinit”, a marturisit Ester.
Repetitia a decurs foarte bine, sunt multumita de primele rezultate iar acest lucru imi da sperante si energie pozitiva inainte de concurs. Aici, voi canta pentru toti romanii, pentru ca reprezint tara noastra la cea mai mare competitie muzicala din lume si ii invit sa fie alaturi de mine, iar pe cei din diaspora, sa voteze piesa On a Sunday, joi, pe 16 mai ”, a adaugat tanara interpreta.
Dupa repetitie, Ester Peony, alaturi de echipa TVR condusa de Smaranda Vornicu-Shalit, sefa delegatiei Romaniei si regizorul Petre Nastase, au discutat in Viewing Room cu echipa tehnica a gazdelor detaliile show-ului. Specialistii au tras apoi concluziile si au reglat amanunte legate de sunet, cadre si lumini, urmand ca vineri, 10 mai, sa aiba loc a doua sesiune de repetitii.
Am avut o prima repetitie reusita, care a contribuit la cizelarea show-ului artistilor nostri. Reactiile jurnalistilor si ale fanilor sunt pozitive, spectacolul impresioneaza, iar Ester este intr-o forma exceptionala. Obiectivul nostru este ca, pana la urmatoarea repetitie, sa clarificam toate detaliile cu producatorii evenimentului”, sunt primele impresii ale Smarandei Vornicu, sefa delegatiei Romaniei, dupa repetitia care deschide participarea tarii noastre la Eurovision 2019.

Telespectatorii TVR pot vedea cum a decurs prima repetitie pe scena din Expo Tel Aviv, dar si imagini de la sosirea delegatiei Romaniei in Israel, intalnirea cu presa si emotiile din culise la „Destinatia Tel Aviv”. Emisiunea, care o va urmari, pas cu pas, pe Ester Peony la Tel Aviv, poate fi vazuta atat la TVR 1, TVR HD si TVR International, in perioada 6-18 mai, cat si online, pe TVR+. Gazda emisiunilor va fi Laura Fronoiu, jurnalist TVR cu experienta la evenimentul international.

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, in a doua semifinala a competitiei, avand numarul 6 de intrare in concurs. Alaturi de reprezentanta noastra, in a doua semifinala participa: Elvetia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croatia, Lituania, Malta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top