Now Reading
Ester Peony a stralucit On „THIS” Sunday la Ceremonia de deschidere a Eurovision 2019

Ester Peony a stralucit On „THIS” Sunday la Ceremonia de deschidere a Eurovision 2019

Editia cu numarul 64 Eurovision Song Contest a fost deschisa oficial duminica, 12 mai, cu defilarea delegatiilor si receptia organizata la Charles Bronfman Auditorium din Tel Aviv.
Imbracati in tinute elegante, optimisti si cu zambetul pe buze, artistii nostri, alaturi de reprezentantii celorlalte 40 de tari participante la Eurovision, au defilat prin fata jurnalistilor, fanilor si a tuturor curiosilor care s-au strans duminica seara in Piata Habima.

Daca anul trecut, in Portugalia, covorul pe care au pasit artistii a avut culoarea albastra, organizatorii din Israel au preferat-o pe cea portocalie, o premiera in istoria concursului.
Imbracata intr-o superba rochie alba, Ester Peony a acordat numeroase interviuri jurnalistilor si a facut poze cu sutele de fani prezenti la ceremonie pe parcursul traseului de peste 120 de metri.

Ester a fost insotita pe covorul portocaliu de Alex Serbu, producatorul muzical „On a Sunday” si de ceilalti artisti care urca, alaturi de ei, pe scena – backing vocals si dansatorii-, delegatia Romaniei fiind condusa de Smaranda Vornicu-Shalit.

Drumul spre scena Eurovision trece pe aici, la covorul portocaliu, o defilare pe care nu o voi uita niciodata. Am fost inconjurati de fani, jurnalisti, prieteni ai Eurovision care ne-au imbratisat cu simpatie si caldura inainte de emotiile concursului. Spiritul Eurovision s-a descatusat aici, in Tel Aviv, unde ma simt, deja, ca acasa”, a declarat Ester Peony, vizibil emotionata dupa experienta de pe covorul portocaliu.

Delegatia noastra a avut numarul 25 in ordinea intrarii pe covor, iar interesul pe care l-a starnit in randul jurnalistilor prezenti la eveniment a fost urias, dupa cele doua repetitii impresionante sustinute zilele trecute pe scena Eurovision.

See Also

Eveniment de promovare a piesei Romaniei organizat la ICR Tel Aviv
Pentru delegatia Romaniei urmeaz? un alt eveniment important, organizat de Institutul Cultural Roman din Tel Aviv in colaborare cu Televiziunea Romana si Ambasada Republicii Moldova in Israel. Personalitati ale comunitatii locale, media din Tel Aviv si jurnalisti acreditati la Eurovision vor avea ocazia sa o cunoasca, la petrecerea din aceasta seara, pe reprezentanta noastra la aceasta editie, un bun prilej de a promova piesa „On a Sunday” cu doar cateva zile inainte de a intra in concurs.

Romanii vor urmari, marti, prima semifinala Eurovision 2019, in direct si in exclusivitate la TVR
Publicul din Romania va afla cine sunt primii finalisti ESC 2019 in show-ul care deschide competitia, marti, 14 mai, de la ora 22.00. Spectacolul de la Tel Aviv va fi transmis in direct si in exclusivitate pe TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR+.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top