Now Reading
Nicolas Cage – invitatul special al TIFF 2019

Nicolas Cage – invitatul special al TIFF 2019

Actorul american Nicolas Cage vine in Romania, la cea de-a 18-a editie a Festivalului International de Film Transilvania. El va primi Trofeul Transilvania pentru Contributia Adusa Cinematografiei Mondiale.

Cage se va afla la Cluj in perioada 31 mai – 2 iunie.

Castigator al unui premiu Oscar si detinator a numeroase alte trofee obtinute in festivalurile de film majore din lume de-a lungul unei cariere de aproape patru decenii, actorul, regizorul si producatorul Nicolas Cage va primi Trofeul Transilvania pentru Contributia Adusa Cinematografiei Mondiale la cea de-a 18-a editie a Festivalului International de Film Transilvania. Vedeta americana se va afla la Cluj, intre 31 mai si 2 iunie, prezenta acesteia fiind posibila multumita sprijinului Cemacon.

Veritabil star, cu o personalitate atipica in peisajul hollywoodian, Nicolas Cage a creat roluri memorabile in cinema, trecand cu dezinvoltura de la blockbuster la filme de autor, fiind unul dintre cei mai bine cotati actori din toate timpurile.
Actorul va primi premiul in cadrul unui eveniment special ce va avea loc, pe 1 iunie, in Piata Unirii Open Air.

Apoi, publicul va putea urmari thriller-ul hi-tech “Fata in fata”, in care Nicolas Cage interpreteaza, alaturi de John Travolta, alternativ, rolul unui ucigas psihopat si al polititului care se afla pe urmele lui.

See Also

Duminica, pe 2 iunie, la Castelul Banffy de la Bontida, cinefilii vor urmari, de la ora 21:30, horror-ul sangeros “Mandy” (2018), unde Cage interpreteaza un barbat care vrea sa razbune moartea iubitei lui.

Tot in 2 iunie, este programat un masterclass, intalnire unica intre superstar si publicul festivalului, moderata de directorul artistic al TIFF, Mihai Chirilov.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top