S-a lansat videoclipul piesei „Tough Love” de la Avicii

Tough Love”, noul single semnat Avicii, se bucura acum de un material video de o sensibilitate coplesitoare, care a fost regizat de catre Fredrik Benke Rydman si produs de Christian Kuosmanen.

Ideea ce sta la baza videoclipului piesei „Tough Love” se materializeaza sub forma unei coregrafii hipnotice, a carei executie aduce impreuna o serie intreaga de elemente opuse, menite a sugera amalgamul si frenezia sentimentelor generate de tumultul unei iubiri pasionale. Povestea creionata prin miscarile celor doi dansatori incorporeaza elemente simbolice puternice, chiar brutale, carora li se suprapun o gingasie si o eleganta incontestabile.

Regasita pe albumul „TIM”, produsa si scrisa de catre Avicii, in colaborare cu Vincent Pontare si Salem Al Fakir (Vargas & Lagola), piesa „Tough Love” exprima dorinta lui Avicii de a descoperi noi teritorii muzicale, aducand la viata un corp omogen de sunete, ce iti vor intra automat in cap.

Al Fakir si Pontare se numara printre cei mai fideli colaboratori ai lui Avicii, alaturi de care acesta a lucrat pentru piese precum „Silhouettes”, „Hey Brother”, „Without You” si multe altele. Dupa ce a explorat muzica specifica Indiei de nord, in primavara anului 2018, Tim i-a contactat pe cei doi si le-a aratat descoperirile sale.
„Tough Love” este cel mai recent single lansat de pe albumul „TIM”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top