Now Reading
Vescan incepe al doilea sezon #PrinOchiiVostri cu o noua piesa pentru fanii sai, „Am Uitat Sa Mai Fim Oameni”

Vescan incepe al doilea sezon #PrinOchiiVostri cu o noua piesa pentru fanii sai, „Am Uitat Sa Mai Fim Oameni”

Vescan reia proiectul #PrinOchiiVostri, incepand astfel sezonul 2 prin piesa „Am Uitat Sa Mai Fim Oameni”.
Piesa a fost scrisa de Vescan, compozitia a fost realizata de Mahia Beldo si Dorian Oswin, iar cel din urma este si cel care s-a ocupat de productie.

Acest proiect a luat nastere in anul 2010 si fiecare piesa este bazata pe subiecte propuse de catre fani. Astfel, in procesul de alegere al temei, artistul face si un vlog unde il contacteaza pe cel al carui subiect a castigat.

In decursul acestui an, episoadele din sezonul 2 #PrinOchiiVostri vor aparea la fiecare doua luni.

“ “Am Uitat Sa Mai Fim Oameni” continua seria #PrinOchiiVostri, singurul proiect la care ascultatorii decid subiectul piesei. Totul a inceput in 2010 cand am vrut sa fiu mai aproape de oamenii care-mi asculta muzica si pentru asta am zis ca trebuie sa vad lumea si prin ochii lor, asadar ei propun subiectele si unul dintre ele devine piesa.

See Also

Sunt mai mult decat mandru ca am reusit sa readuc la viata acest proiect si pe viitor am de gand sa ajunga din ce in ce mai complex. De-a lungul anilor sustinatorii Vescan au reactionat extraordinar la fiecare piesa si le multumesc mult pentru ca dupa 9 ani inca sunt alaturi de mine. Piesele o sa apara in paralel cu albumul #MuzicaSauNebunie, album care va fi lansat in decursul acestui an.”, ne-a declarat Vescan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top