Acum citește
Anastasia Sandu lanseaza „ANA”

Anastasia Sandu lanseaza „ANA”

Anastasia Sandu debordeaza de sinceritate cand vine vorba de muzica si sentimentele ce o trimit in lumea frumos conturata, pe nume “ANA”. Piesa este un amalgam de trairi intense ce duc inevitabil catre cel mai frumos sentiment din lume, iubirea.

Abia asteptam sa scot toata muzica adunata in mine de ceva vreme si mi-am dorit sa o fac sincer. Asta este motivul pentru care i-am adaugat piesei un detaliu extrem de personal. De obicei, cand spun oamenilor ca ma cheama “Anastasia”, toti vor sa ma strige “Ana”, dar eu nu ii las. Insa suna cel mai frumos din gura celui care m-a inspirat sa scriu aceasta piesa, anul trecut. In acelasi timp, piesa are un mesaj sensibil in care cred ca se va regasi multa lume pentru ca eu cant despre uitare, dor si ruptura unei relatii.“ a declarat Anastasia.

In ceea ce priveste productia piesei, aceasta este semnata de Dorian Oswin, alaturi de care Anastasia Sandu face echipa buna de ceva vreme. Inspiratia porneste de la “Legenda Mesterului Manole” care o zideste pe Ana in semn de sacrificiu pentru creatia artistica.

Clipul este realizat de Kobzzon, care a intregit frumos povestea punand-o pe Anastasia Sandu fata in fata cu o parte din ea. Ana este prima caramida din zidul de piese care urmeaza sa fie lansate pe parcursul proiectului.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus