Now Reading
Denis, artistul The Motans, a filmat live un videoclip cu cei 5000 de spectactori, special pentru piesa in prima auditie „Valuri mari”

Denis, artistul The Motans, a filmat live un videoclip cu cei 5000 de spectactori, special pentru piesa in prima auditie „Valuri mari”

Peste doua ore si jumatate de muzica live, bilete sold out, scenografie speciala, efecte pirotehnice si lasere asigurate de KLS Lasers, Pyro Events si 5000 de spectatori care s-au bucurat de o seara spectaculoasa la cel mai mare concert The Motans de pana acum. Pe 31 mai, la „The Motans Grand Concert” de la Arenele Romane, Denis a oferit un show magic, cu multe momente incarcate de emotie si de surprize, asa cum le-a promis fanilor sai, pe care i-a numit „o parte din familia The Motans”.

Concertul The Motans a creat o premiera la Bucuresti cu un sistem de sonorizare D&B GSL, cel mai performant model de sunet, care nu exista in Romania si care a fost adus special din Ungaria, pentru acest eveniment.

Spectacolul a fost deschis de Lucia si de Dara, iar artistul The Motans, impreuna cu 5 backing vocals, a intrat pe scena intr-un decor teatral, impresionant, alaturi de coloane romane in miscare in forma de statui vivante. „Ma bucur foarte mult sa va vad pe toti, ma bucur nespus de mult ca ati venit cu toate ca vremea nu se anunta tocmai buna, dar iata ca tine cu noi. Am pregatit aproximativ jumatate de an acest show, o sa vedeti foarte multe lucruri frumoase, interesante. Sper din tot sufletul sa va simtiti bine. Simtiti-va ca la voi acasa”, si-a intampinat Denis publicul, marturisind si ca este foarte emotionat.

El a cantat peste 20 piese, iar din playlistul show-ului, organizat in parteneriat cu LIDL, powered by KISS FM, nu au lipsit „Versus”, „Inainte sa ne fi nascut”, reorchestrata live pe scena, cu o harpa, „Jackpot”, „August”, „1000 RMP”, „Nota de plata”, „Drama Queen”, „POEM” sau „Maraton”, interpetata impreuna cu un cor de studenti ai Academiei Tehnice Militare.

Grafica realizata exclusiv pentru acest spectacol a fost completata pe toata durata show-ului de artificii, confetti si baloane uriase. Alte momente inedite au inclus bratari luminoase care se aprindeau in functie de momentele muzicale si tricourile The Motans, cadou pentru fani, care au zburat de pe scena catre public la piesa „1000 RPM”.

Cea mai mare surpriza a serii a fost o cerere deosebita, dar si un cadou pe care Denis Roabes l-a facut spectatorilor: rugamintea ca toti cei prezenti sa participe la filmarea unui videoclip live, in timpul concertului, pentru noua sa piesa, „Valuri mari”, finalizata cu o seara inainte si interpretata pentru prima oara la Arenele Romane.

Ieri am terminat de scris aceasta piesa si vrem sa facem un clip cu voi. O sa va rog ca de la inceputul piesei si pana la finalul ei sa stati cu mainile in aer. Ele vor simboliza valurile si piesa este despre asta: sa nu lasati niciodata mainile jos si sa faceti valuri. Este o piesa foarte puternica pentru mine si sper din tot sufletul sa nu plang de emotie, ca un copil de 12 ani. Si sa speram ca ne iese din prima dubla”, i-a incurajat artistul pe fanii sai.

See Also

Seara nu s-a incheiat fara prezenta a doua invitate foarte iubite, care au electrizat publicul si au fost intampinate in ropote de aplauze: Irina Rimes si Delia, alaturi de care artistul The Motans a interpretat mai multe piese. Dupa aceasta experienta, emotionanta si coplesitoare pentru Denis, el a multumit din nou fanilor. „Vreau sa multumesc tuturor celor care m-au onorat cu prezenta la aceasta reuniune a familiei The Motans, publicul a fost cel care a facut ca acest concert sa fie extraordinar si unic. A fost cu adevarat un Grand Concert, o poveste frumoasa pe care am trait-o impreuna. Multumesc Global Records, NGM Creative si desigur echipei The Motans pentru toata munca depusa.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top