Now Reading
Costi Ionita si regizorul Alex Ceausu au intrat in afaceri. Cei doi lanseaza cea mai noua casa de productie din Romania

Costi Ionita si regizorul Alex Ceausu au intrat in afaceri. Cei doi lanseaza cea mai noua casa de productie din Romania

Costi Ionita si Alex Ceausu au intrat oficial in afaceri, impreuna. Cei doi si-au pus la bataie toate armele si isi propun sa lanseze in viitorul apropiat un nou val de artisti atat in tara cat si pe plan international.
Ne bazam pe toata experienta noastra de peste 15 ani in domeniu, cunostiintele si relatiile. Simtim ca a venit momentul sa si daruim tot ce am acumulat pana acum. Labelul se numeste Forzza Music, iar canalul de Youtube are deja 500.000 de subscriberi!”, declara Alex Ceausu.

Pentru toate proiectele pe care le va scoate pe piata casa de productie piesele sunt compuse de Costi Ionita, iar clipurile sunt regizate de Alex Ceausu.

Vom promova artisti foarte talentati si vom incerca sa aducem in industria muzicala mai multa lumina si pozitivitate prin proiectele noastre!”, declara Costi Ionita.
Primul proiect pe care il lansam este trupa formata din 4 super fete, talentate, super voci! Cu ce vine nou acest proiect? Cu faptul ca, pe langa proiectul mare, trupa, fiecare dintre cele 4 fete va avea un proiect solo cu care mergem in paralel. Dupa lansarea trupei ne vom concentra pe lansarea fiecarui proiect solo.”, explica Costi Ionita.

Trupa de fete despre care vorbeste Costi Ionita se numeste Gold Money si este formata din Letty, Dodo, Maya Pop si Daiana. Fiecare dintre fete vine cu o experienta solida in ceea ce priveste participarea la show-urile muzicale. Pieasa de debut a trupei se numeste „Jellybon” si va fi lansata gratis pe Youtube, adica oricine iti doreste poate sa o descarce si sa o urce pe propriul canal.

See Also

Pe langa fetele de la Gold Money, casa de productie detinuta de Costi Ionita si Alex Ceausu are semnati si artisti internationali: OANA – ecuador, BIANCA – slovenia, sau LAURA VETTY – Rusia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top