Now Reading
Robbie Williams vine la Untold

Robbie Williams vine la Untold

Robbie Williams vine la Untold, au anuntat producatorii cunoscutului festival. “Este o editie aniversara, am facut un efort suplimentar pentru a duce experienta Untold la urmatorul nivel. (…) Armin van Buuren va pregati un show special, la care lucreaza de cateva luni bune, va fi un show unic, creat special pentru Untold si va fi singurul loc din lume unde poate fi vazut de fani, si il aducem la Cluj pe artistul care a intrat in Cartea recordurilor pentru ca a vandut peste 1,6 milioane de bilete intr-o singura zi, Robbie Williams”, a anuntat managerul general al Untold, Bogdan Buta.
Managerul general al Untold a adaugat ca Robbie Williams va veni cu o echipa de peste 100 persoane, dintre care peste 50 vor evolua pe scena.
Pentru 2019, organizatorii festivalului Untold spun ca pregatesc editia aniversara de cinci ani. In acest an, pe cele 9 scene amplasate in perimetrul festivalului vor fi peste 200 de artisti internationali. Primii artisti anuntati in line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US si Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live”, relateaza Agerpres.

Untold 2019 se va desfasura in perioada 1-4 august.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top