Now Reading
Akcent si Nicole Cherry colaboreaza pe cel mai nou single – Si Me Quieres

Akcent si Nicole Cherry colaboreaza pe cel mai nou single – Si Me Quieres

Una dintre cele mai de succes trupe romanesti din toate timpurile, Akcent, revine cu un nou single, in colaborare cu Nicole Cherry.

„Si Me Quieres” imbina influentele balcanice care au adus trupa in fruntea topurilor internationale ani la rand, cu o productie latino, in timp ce versurile piesei sunt alcatuite dintr-un mix de engleza si spaniola.

Dupa colaborari cu artiste precum Lidia Buble, Lora, Reea sau Sandra N, Akcent face acum echipa cu Nicole Cherry, una dintre cele mai iubite soliste din tara.

Sase ani de cariera, peste 15 hit-uri lansate, refrene si show-uri memorabile, primele locuri in topurile muzicale, hituri cu milioane de vizualizari pe YouTube, sute de mii de cirese, peste 1.500.000 de urmaritori pe Instagram: Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din Romania.

Totodata, 2019 este un an special pentru Akcent, care aniverseaza 20 de ani de hit-uri, concerte si succes, atat local cat si international.

Trupa a cucerit piata internationala odata cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea in limba engleza a hitului local „Dragoste de inchiriat”. Piesa a ajuns pe prima pozitie in multe topuri din Europa, in tari precum Olanda si Franta, in timp ce urmatoarele lansari, „That’s My Name”, „Stay With Me” si „My Passion” i-au consolidat proiectului pozitia de star international.

See Also

Videoclipurile Akcent au generat peste un miliard de vizualizari, in timp ce mai multe single-uri au fost lansate de diferite case mari de discuri internationale, printre care si Warner Music Group, Universal Music Group si Ministry of Sound.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top