Now Reading
Cosette Kojic – femeia antreprenor ce crede si aduce bucurie cu puterea Rudrakshai

Cosette Kojic – femeia antreprenor ce crede si aduce bucurie cu puterea Rudrakshai

Oamenii frumosi ii simti, nu doar ii vezi, de la distanta. Stiu sa iti aduca un zambet pe buze, stiu sa iti transfere putere si energie pozitiva, stiu sa iti bucure sufletul indiferent de cat de mult ii cunosti sau nu, si emana pozitivism prin toti porii.
Un astfel de om este Cosette Kojic, frumoasa femeie antreprenor ce a creat un adevarat brand national prin Power of Rudraksha by Cozy si care stie ce rudraksha ne aduce succes si echilibru in tot ceea ce ne dorim, adaptate personalitatii fiecaruia dintre noi. Trebuie doar sa credem. De la credinta s-au intamplat cele mai frumoase minuni.
Am avut bucuria de a o cunoaste personal pe Cosette si sa schimbam cateva idei despre ce inseamna “femeia antreprenor” in Romania de azi, dar si despre binecuvantarea prezentei lui Dumnezeu in viata ei.

De la cea dintai miza constientizata, caracterul ne-a fost modelat de importanta disciplinei si a determinarii, virtuti care ajung in cele mai fericite cazuri sa ne ghideze optica pe care o vom nutri fata de munca. Educati pentru a fi executanti, de altfel, o atitudine foarte sanatoasa, ce ar trebui pastrata mai ales cand suntem in pericolul de a ne imbata cu propria glorie, odata ce luam calea antreprenoriatului, obligatoriu, trebuie sa reinvatam a visa, iar apoi, cat o fi de nebuneasca, reveria aceasta s-o manevram pentru a deveni resortul disciplinei si determinarii pe care anii ni le-au gravat in minte, inima si spirit. Un asemenea echilibru ne va demonstra cum, mai mult ca orice alta activitate careia ne consacram, antreprenoriatul ar trebuie sa uneasca doua paradoxuri: smerenia si cutezanta.

Poate ca tributul la care ne obliga antreprenoriatul ar fi tocmai perspectiva cerebrala sub care inclusiv un proiect de suflet devine arid… Oricat ne-ar fascina un domeniu, ce implinire ne-ar mai aduce dedicarea ce ne-a manat candva spre el, cat timp il rezumam la cifre? Si ce trista, ce sterila ne devine viata odata ce pragmatisul ne umbreste perspectiva, astfel incat cu greu sa ne mai lasam sufletul atins… De aceea spun ca ideea de clipa fatidica ar descrie cel mai sincer intalnirea mea cu Rudrashka si fix aceste simtaminte ma impiedica sa la refer la ea ca la un proiect antreprenorial cand inca o privesc ca un culoar spre desavarsirea mea ca om. Am vrut sa fiu initiata si am vrut misiunea unui mesager. Si de-a lungul anilor, am cunoscut o alta implinire, nebanuita, cea de a asculta, a simti, a ma ruga, a spera si apoi, a plange de bucurie alaturi de fiecare suflet ce mi-a incredintat povara suferintei, pentru ca peste un timp sa revina la mine cu fericirea unei binecuvantari.

Am simtit puterea lui Dumnezeu in fiecare bucurie, de la examenele copilariei la fericirea de a fi mama, insa milostenia si iubirea Sa infinita au venit cand mi-a dat o noua sansa la viata, cand m-a ridicat dintr-un accident grav la ski in care am fost la un pas de moarte.

See Also

Nu-mi imaginez un alt portret al unui om de succes decat binecuvantarea de a pune capul pe perna impacat si implinit cu fiecare alegere din orice plan al vietii., – Cosette Kojic.

Daca credeti si vreti si voi sa simtiti puterea Rudrakshai, o puteti gasi pe Cosette pe site-ul Rudraksha sau pe pagina de Facebook Rudraksha by Cozy.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top