Now Reading
Starurile francizei X-Men au experimentat adevarata forta a supereroilor, intr-o sala 4DX

Starurile francizei X-Men au experimentat adevarata forta a supereroilor, intr-o sala 4DX

Inainte de lansarea oficiala „X-Men: Dark Phoenix”, care are premiera la cinema pe 7 iunie, am invitat o parte dintre staruri sa experimenteze trailerul filmului in format 4DX, surprinzandu-le reactiile la efectele captivante. Astfel, pentru a celebra mult-asteptata lansare a celei mai recente productii din franciza „X-Men”, Tye Sheridan (Cyclops), Evan Peters (Quicksilver) si Alexandra Shipp (Storm) au simtit intreaga forta cosmica a filmului, urmarind trailerul la Londra, intr-una dintre salile 4DX din cinematograful Cineworld – cel de-al doilea cel mai mare lant de cinematografe la nivel mondial, din care face parte si Cinema City Romania, liderul pe piata de cinema din tara noastra.

Cu efecte antrenante de miscare si efecte de mediu precum apa, vantul, mirosul si luminile stroboscopice, sincronizate perfect cu scenele epice de pe marele ecran, 4DX reprezinta o experienta cinematografica absoluta, care poate duce orice film la urmatorul nivel de vizionare. Doar urmarind cele mai noi premiere in format 4DX vei simti ca esti parte din actiune, fie ca este vorba despre o plimbare cu trenul, o calatorie in spatiu sau o furtuna puternica.

Iar cu personajul exploziv jucat de Sophie Turner, care va zdruncina intregul univers X-Men, nu trebuie ratata experimentarea sa in acest format spectaculos si imersiv, care in Romania este disponibil doar in multiplexurile Cinema City, in Mega Mall Bucuresti, City Park Constanta, Shopping City Timisoara, Iulius Mall Cluj si Braila Mall.

See Also

Dupa experienta din sala 4DX, Alexandra Shipp (Storm) a declarat ca 4DX reprezinta „viitorul pentru mersul la cinema”, iar expresiile fetei sale, pe masura ce era transpusa in actiunea filmului, au aratat cat de intensa si de puternica este cu adevarat aceasta experienta de cinema.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top