Now Reading
Tel Aviv, „Paradise”-ul lui PAX (Paradise Auxiliary) feat. Minelli – Piesa-fenomen are acum si videoclip

Tel Aviv, „Paradise”-ul lui PAX (Paradise Auxiliary) feat. Minelli – Piesa-fenomen are acum si videoclip

Cei care si-au petrecut noptile in cluburi pe piesa ei isi pot face o idee cum arata Paradisul pentru PAX (Paradise Auxiliary). Producatoarea cu un trecut demn de un adevarat scenariu de film lanseaza si videoclipul piesei care face deja senzatie, „Paradise”, regizat de Bogdan Daragiu si filmat in Tel Aviv. Doi tineri cool sunt protagonistii povestii care se leaga la malul marii, locul perfect pentru a te indragosti. Piesa este deja difuzata la radio si in cluburi, este in top iTunes Lituania si este licentiata in Rusia si CIS.
A crescut in cel mai rau cartier pe care si l-ar putea imagina cineva, fara prieteni alaturi de care sa-si petreaca timpul liber, asa ca pasiunea puternica pentru tehnologie a venit de la sine pentru ea. In adolescenta, tanara a fost nevoita sa treaca peste pierderea dureroasa a familiei sale. Din cauza abuzului de droguri si a violentelor stradale, PAX (Paradise Auxiliary) si-a gasit alinarea in limbajele de progamare, pe care le-a invatat in garajul ei prafuit si intunecat. Cum computerele nu mai aveau niciun secret pentru ea, a luat decizia de a se dedica productiei muzicale.
Sonoritatile PAX (Paradise Auxiliary) sunt profund conectate la originile ei: sunete pur digitale, cu structuri dinamice si mereu surprinzatoare, combinand elementele retro cu cele puternic inovatoare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top